Quantcast
Channel: صفحه ۸ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

8

$
0
0

وزیر فرهنگ و ارشاد در آیین گشایش استودیوی موزه موسیقی: امیدوارم راه خاتمی را ادامه بدهیم

گروه فرهنگ- وزیر ارشاد در آیین افتتاح استودیوی موزه موسیقی ابراز امیدواری کرد که «بتوانیم راهی را که خاتمی آغاز کرد، ادامه دهیم».
علی جنتی و محمدباقر قالیباف چهارشنبه‌شب با حضور در موزه موسیقی و در جمع هنرمندان، استودیوی این موزه را افتتاح کردند که مقرر شد «علی مرادخانی» علاوه‌بر پذیرفتن سمت معاون امور هنری وزیر ارشاد، همچنان موزه موسیقی را نیز مدیریت کند‌.
افتتاحیه استودیوی موسیقی فرصتی را ایجاد کرد تا هنرمندان موسیقی رودررو با وزیر فرهنگ گفت‌وگو کنند‌.
در این مراسم علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من بارها از این موزه بازدید داشتم و باید بگویم که اینجا گنجینه‌ای از آثار موسیقی بی‌نظیر است و باعث افتخار همه ماست که جمهوری اسلامی ایران در یک بخش غیردولتی توانسته از چنین گنجینه‌ای صیانت کند‌.  وی ادامه داد: بسیاری از شخصیت‌های خارجی و سفرا را دیده‌ام که وقتی از این موزه بازدید کرده‌اند آن را گنجینه‌ای بی‌بدیل دانسته‌اند‌.
وزیر ارشاد درباره افتتاح استودیو موزه موسیقی گفت: این استودیو حدود دو سال است که مشغول تجهیز دستگاه بوده و امروز شاهد افتتاح آن هستیم همچنین امیدوارم این مرکز بتواند پاتوق خوبی برای هنرمندان و اهالی موسیقی باشد و وزارت ارشاد هم در راستای پیشرفت این مجموعه حمایت‌هایی خواهد کرد‌. جنتی درباره انتخاب علی مرادخانی به عنوان معاون امور هنری گفت:‌ خوشحالم که مرادخانی پذیرفت در وزارت ارشاد کنار ما باشد چراکه وقتی این پیشنهاد به ایشان ارایه شد، گفتند که دوست دارند در موزه موسیقی باشند و من هم به او گفتم شما هر سمتی داشته باشید باید از موزه موسیقی حمایت کنید‌.
وی با اشاره به حضور محمدباقر قالیباف و ابراز امیدواری به ابقای او در سمت شهرداری تهران گفت: باید همکاری نزدیک بین وزارت ارشاد و شهرداری برقرار شود تا بتوانیم در کنار یکدیگر این قافله را پیش ببریم تا اهالی فرهنگ و مردم نشاط جدید پیدا کنند‌.
جنتی ادامه داد: در سالیان گذشته وقتی این چهره‌های افسرده را می‌دیدم، متاثر می‌شدم اما امیدوارم در دولت جدید امیدواری به وجود بیاید و ما هم در راستای تقویت این روحیه حمایت‌هایی انجام می‌دهیم‌. امیدوارم ادامه‌دهنده خوبی برای راهی باشیم که آقای خاتمی آن را شروع کرد و قبل از اینکه رای اعتماد بگیرم از نظرات ایشان استفاده کرده‌ام‌. علی مرادخانی، معاون هنری وزارت فرهنگ و مدیر موزه موسیقی نیز دراین مراسم گفت: از سال 73 که قرار شد یک موزه موسیقی داشته باشیم، آقای بهشتی این مجموعه را در اختیار ما قرار داد و ما بدون اینکه خبری منتشر کنیم، شروع به آماده‌سازی مجموعه کردیم و من مدیر پروژه شدم تا اینکه آقای ایازی گفت، بالاخره باید کاری برای این موزه انجام داد‌.
وی افزود: با محبتی که آقای ایازی داشت و با همه این اوصاف توانستیم مجموعه‌ای غنی از آثار موسیقایی کم‌نظیر که از نظر آرشیو موسیقی بی‌نظیر است،‌ ایجاد کنیم؛ به گونه‌ای که وقتی یکی از سفرا از موزه بازدید کرد گفت، من رویاهایم را اینجا پیدا کردم و دست‌اندرکاران حوزه فرهنگ معتقدند که اینجا ویترین فرهنگی است‌.
مرادخانی ادامه داد: وقتی پیشنهاد مدیریتی به من داده شد گفتم اینجا را با هیچ‌جا عوض نمی‌کنم، چراکه موزه موسیقی زیرساختی و مهم است و دوستان هم موافقت کردند که علاوه‌بر حضور در معاونت در موزه موسیقی، به کارهایم ادامه دهم‌.
وی خطاب به هنرمندان پیشکسوت حاضر گفت: از اینکه ستارگان موسیقی امروز اینجا هستند خوشحالم‌. وقتی هستید با دلگرمی بیشتری کار می‌کنم‌. امیدوارم از این به بعد وزارت ارشاد با حمایت آقای جنتی و شهرداری به شایستگی ملت ایران خدمت کنند‌.
فرهاد فخرالدینی هم با حضور در این افتتاح گفت:‌ نمی‌خواهم بگویم وضعیت موسیقی چگونه است، چراکه همه می‌دانند با موسیقی و فرهنگ می‌توانیم به خود ببالیم اما وقتی می‌بینم بعضی حرف‌ها چگونه شان موسیقی را پایین می‌آورد دلم به درد می‌آید
این آهنگساز پیشکسوت ادامه داد:‌ اگر موسیقی چیز بدی بود، حکیم ابوعلی‌سینا به بحث‌ در این موضوع نمی‌پرداخت‌. او می‌گوید، موسیقی در بین علوم در بالاترین جایگاه قرار دارد‌.
وی افزود: با موسیقی کارهای زیادی می‌شود انجام داد‌. موسیقی به جامعه روح و نشاط می‌بخشد‌. فخرالدینی ادامه داد: از آقای جنتی و آقای قالیباف که امروز به این مراسم تشریف آوردند، صمیمانه خواهش می‌کنم با هم همکاری کنید تا موسیقی رواج بیشتری پیدا کند‌. باور کنید ضرر نمی‌بینید‌ مردم ما از موسیقی بهره‌مند می‌شوند و موسیقی جلوی انحرافات را می‌گیرد‌. بیاییم همگی در این راه دست به دست هم دهیم تا مردم به نیکی از این هنر والا بهره‌مند شوند‌. خواهش من به عنوان یک موسیقیدان فقط همین است‌.
خشایار اعتمادی نیز به نمایندگی از هنرمندان موسیقی پاپ در این آیین حضور پیدا کرد و در سخنانی گفت: آقای جنتی قطعا می‌دانید که موسیقی پاپ بر مبنای نیاز جامعه پا به عرصه گذاشت و با عنایت خدا، مردم و حُسن نظر مسوولان این سبک تثبیت و تبدیل به یک صنعت قوی شد‌. این صنعت با سرمایه‌گذاری و حمایت هواداران ایستادگی کرد‌.
این خواننده پاپ همچنین گفت: مشکل اهالی موسیقی پاپ موسیقی‌های وارداتی است و با توجه به ساختار این موسیقی نیاز به این است که آهنگسازان با ابزار روز کار کنند اما به خاطر این نیاز باید به استودیوهایی در خارج از کشور برویم یا در زیرزمین‌هایی کار خود را ضبط کنیم که تکنولوژی‌های خاصی ندارد ولی هزینه‌هایش آنچنانی است و به قول معروف در حوضی که ماهی قرمز نیست، قورباغه امپراطور می‌شود‌.
وی تاکید کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران در این حیطه اقدام خوبی است و همچنین نیاز به سالن‌های بیشتری در حوزه موسیقی است‌.
پس از پایان سخنرانی‌ها مسوولان و هنرمندان پیشکسوت از استودیو موزه موسیقی بازدید کردند و استودیو با صدای شهرام ناظری و نی‌نوازی محمد موسوی افتتاح شد‌.
 در این مراسم هنرمندانی چون هوشنگ و ارسلان کامکار،‌ شهرام و حافظ ناظری، شاهین فرهت، حسن ریاحی، فرهنگ شریف، عباس خوشدل، سهراب و تهمورث پورناظری، علیرضا قربانی، هوشنگ ظریف، کیوان ساکت، کامبیز روشن‌روان، بهروز صفاریان، پدرام کشتکار، مهرداد نصرتی، بنیامین بهادری، محسن یگانه، بیژن بیژنی و‌.‌.‌. حضور داشتند‌.

 

عمارتی را که دوستداران میراث فرهنگی دلواپسش بودند کسی نخرید: «خانه‌ پیرنیا» برنده‌ مزایده شد
سرانجام مزایده تمام شد و «بنای تاریخی کوچه پیرنیا یکم» به فروش نرفت‌. روز چهارشنبه درحالی 85 آپارتمان، ‌زمین و بنای تجاری به مزایده گذاشته شدند که در فهرست اعلام شده چند اثر تاریخی مانند «بنای تاریخی کوچه پیرنیا یکم» نیز به چشم می‌خورد اما با برگزار شدن مزایده، هیچ‌کس متقاضی خرید «خانه تاریخی کوچه پیرنیا یکم» نبود‌.
برخی از مسوولان ستاد فرمان امام(ره) در مقام مالک بنا، فروش نرفتن «بنای تاریخی کوچه پیرنیا یکم»را در مزایده‌ روز چهارشنبه (ششم شهریورماه) تایید کردند اما نخواستند علت شرکت نکردن متقاضیان در مزایده و فروش نرفتن این خانه را به صورت رسمی توضیح دهند‌.
البته مالک این خانه نسبت به نحوه‌ انتشار این خبر در برخی از رسانه‌ها نیز شاکی بود و گفت: بنایی که توسط ستاد فرمان امام‌(ره) به مزایده گذاشته شد، بنای تاریخی «پیرنیا» نبود،‌ همسایه‌ خانه «پیرنیا» بود و رسانه‌ها اشتباه کردند‌.
از حدود یک ماه گذشته ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در مزایده‌ شماره‌ 60 خود، 85 بنا را برای فروش مطرح کرد که «بنای تاریخی کوچه پیرنیا یکم» در ردیف هشتاد و پنجم این فهرست قرار داشت‌.
در آن اطلاعیه که در برخی از روزنامه‌ها و میان اهالی لاله‌زار پخش شده بود،‌ نوشته شده بود «فروش مالکیت دو باب عمارت به استثناء منافع سرقفلی‌های موجود در ملک طی مزایده».
این خانه تاریخی، مجوز کاربری جدید دارد و قیمت پایه برای خرید این بنا با مساحت عرصه‌ یک‌هزار و 883 متر در آگهی مزایده‌ آن، 122 میلیارد و 400 میلیون ریال در نظر گرفته شده بود‌ همچنین فروشندگان 13 روز را برای بازدید متقاضیان خرید درنظر گرفته بودند‌.

 

وزیر ارشاد:  نهاد هم‌نام خانه‌سینما را قبول نداریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ابهاماتی که درباره اظهارنظر چند روز پیش وی درباره داشتن دو خانه سینما پیش آمده بود، پاسخ داد‌.
علی جنتی در آیین گشایش استودیو ضبط موسیقی در موزه موسیقی در جمع خبرنگاران درباره مساله خانه سینما گفت: صحبت‌هایی را که پیرامون مشکلات ماه‌های اخیر خانه سینما انجام دادم، تاکید بر برگزاری جلسات مختلف هم‌اندیشی و صحبت با همه سینماگران مخالف و موافق ادامه تعطیلی خانه سینما بود که محور آن حل هرچه زودتر مشکلات و اختلاف طرفین و تاکید بر انسجام بود‌.
وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که همه دوستان سینماگر بعد از حل مشکل تعطیلی خانه سینما دوباره در قالب عنوان خانه سینما دور هم جمع شوند و اگر هم انتقادی هست در همین مکان مطرح شود در عین حال من این مساله را دور از ذهن ندانستم که اگر به هر طریقی مشکل دوستان حل نشد ما دو نهاد صنفی داشته باشیم البته نه به این معنا که هر دو به یک نام فعالیت داشته باشند که این مساله گویا موجب انتقاد برخی شده که نسبت به ثبت عنوان خانه سینما اعتراض داشتند و بر این باور بودند که نهاد دیگری نمی‌تواند با این عنوان کار خود را ادامه دهد‌.
وزیر ارشاد افزود: ما هم قبول نداریم که نهادی دیگر هم‌نام خانه سینما به فعالیت خود ادامه دهد‌ اینکه نهاد مستقل دیگری متشکل از جمع دیگری از سینماگران بخواهد با عنوان «خانه سینمای ایرانیان» فعالیتی داشته باشد موضوعی است که می‌توان روی آن بحث کرد اما اینکه بخواهد در قالب خانه سینما به فعالیت خود ادامه دهد به‌طور حتم قابل قبول نیست‌.

سرود شب در چشم باد
گروه فرهنگ- پرفروش‌ترین‌های موسیقی هفته گذشته را در چهار گروه بندی، سنتی، پاپ، صدای شاعر و موسیقی فیلم، اینجا بشناسید‌.
1- آلبوم موسیقی «سرود شب» به آهنگسازی زنده‌یاد همایون خرم و خوانندگی قاسم رفعتی و پسرش امیر و تنظیم بابک شهرکی در اواخر تیرماه گذشته به بازار موسیقی آمد و در بین آلبوم‌های سنتی در هفته گذشته در صدر پرفروش‌ها ایستاد‌.
این اثر که آخرین همکاری زنده‌یاد همایون خرم با یک خواننده محسوب می‌شود از شش تصنیف تشکیل شده که سه تصنیف آن را قاسم رفعتی و سه تصنیف دیگر را امیر رفعتی اجرا کرده است همچنین اشعار از محمد علی شیرازی، حافظ، نیر سینا، ابوالحسن ورزی و کریم فکور انتخاب شده است‌.
زنده‌یاد همایون خرم نیز چند ماه قبل از درگذشتش درباره این آلبوم گفته بود: «مدت‌ها قبل صدای آقای قاسم رفعتی را در مجلسی شنیدم که آواز بسیار تاثیرگذاری اجرا کرد و با حس و حال جالبی آواز خواند‌. من در همان محفل و در حضور همه حاضران قول دادم که اثری را با صدای قاسم رفعتی منتشر کنم‌. قاسم رفعتی خواننده‌ای است که سال‌های سال زحمت کشیده و من ایشان را دوست دارم‌. قاسم رفعتی پسری به نام امیر دارد که او نیز در عرصه خوانندگی فعالیت می‌کند و در این آلبوم جدید که «سرود شب» نام دارد سه قطعه از ساخته‌هایم را قاسم رفعتی و سه قطعه دیگر را نیز امیر رفعتی اجرا کردند‌.»
سامان احتشامی (پیانو)، پدرام شهرکی (پیانو)، مسعود جاهد (نی) و بابک شهرکی (ویولن، آلتو و کمانچه) به عنوان نوازنده در این اثر همکاری داشته‌اند‌.
2- دومین آلبوم «امیر یگانه» با نام «بی‌تابی» در مردادماه منتشر شد‌. این آلبوم 10 قطعه به نام‌های «این روزا»، «بی‌تابی»، «باور کن»، «عاشقم»، «تو بدون اینو»، «گاهی گُداری»، «نرو»، «چقدر خوبه»، «منو آروم کن» و «حس» دارد‌. آلبوم قبلی یگانه، اسفند ماه 1387 روانه بازار شده بود و اکنون حدود چهار سال و نیم از آن زمان می‌گذرد‌.
امیر یگانه در آلبوم قبلی‌اش (بی‌تو تنهام) که آلبومی حرفه‌ای و به روز بود با چهره‌های سرشناسی از جمله سیروان خسروی، شهاب رمضان، بابک جهانبخش، علیرضا میرآقا، ترانه مکرم و‌.‌.‌. همکاری کرده بود‌ اما او ترجیح داده در آلبوم جدیدش بیشتر از آثار خودش استفاده کند‌. از این‌رو همه ترانه‌ها و ملودی‌های این آلبوم توسط «امیر یگانه» سروده و ساخته شده‌اند‌. تنظیم، میکس و مسترینگ 9 قطعه آلبوم را «سیاوش صدری» انجام داده و «زانیار خسروی» تنظیم و میکس قطعه مشهور «حس» را برعهده داشته است‌. این قطعه با مطلع «این حسِ قشنگو مدیون تو هستم‌.‌.‌.» از جمله موفق‌ترین آثار در کارنامه هنری یگانه است‌.
3- از انتشار منظومه آبی، خاکستری، سفید حمید مصدق با دکلمه سعیده رحیمی نزدیک به یک سال می‌گذرد.‌ این آلبوم حاصل کار یک گروه پنج نفره است. بامداد افشار، آهنگساز، سعیده رحیمی دکلمه،‌ هادی صفایی تهیه‌کننده، میکس و مسترینگ بابک شهرکی و انتخاب اشعار آن با حمید رحیمی بوده است‌.
این آلبوم در ابتدا شامل 10 قطعه بود که از این میان هشت قطعه آن مجوز انتشار گرفت. در ساخت موسیقی سعی بر این بوده است که هر ترک حال و هوای جداگانه‌ای نسبت به قطعات دیگر داشته داشته باشد‌. به عنوان مثال در ترک «قصیده تاریکی» از موسیقی الکترونیک محض استفاده شده است یا در ترک «باران» با سازبندی کلارینت، ساز دهنی، کنتر باس، ملودیکا و ویولن قطعه‌ای سه ضربی در فرم والس نوشته و نواخته شده است‌. همچنین در ترک دیگر با نام «زمستان تلخ» به نوعی یک نمایش رادیویی را می‌شنویم که در پایان قطعه از صدای ناله و جیرجیر لولاهای در به فضای شبیه به یک ارکستر بادی می‌رسیم که تلاش آهنگساز برای نشان دادن نوعی فریاد است‌.
4- آلبوم موسیقی متن سریال «در چشم باد» به آهنگسازی حسین علیزاده توسط شرکت نقطه تعریف در فروردین امسال راهی بازار موسیقی کشور شد‌.
حسین علیزاده موسیقی متن سریال «در چشم باد» را با بهره‌گیری از موسیقی دوره‌های مختلف تاریخی که در سریالی با همین نام بود، ضبط دوباره کرده و توانسته فضایی بسیار قابل درک برای مخاطب فراهم آورد و علاوه بر بهره‌گیری از المان‌ها و نمادهای جغرافیایی و تاریخی با توجه به تسلط بر ردیف دستگاهی به خوبی از فضا و حجم موسیقی ایرانی برای بیان احساسات و کشمکش‌های داستانی بهره گرفته است‌. این اثر ۲۳ قطعه دارد و حسین علیزاده (تار، سه‌تار، شورانگیز)، بردیا کیارس (ویولن)، رضا عسگرزاده (بالابان، فلوت، کوبه‌ای)، نیما علیزاده (رباب)، صبا علیزاده (کمانچه)، راحله برزگری و پوریا اخواص (هم خوان) به همراهی ارکستر هنرنمایی کرده‌اند، همچنین ضبط و میکس و مسترینگ این اثرهم برعهده رضا عسگرزاده بوده است‌.

 

کنسرت سالار عقیلی حاشیه‌دار شد
ایسنا- کنسرت سالار عقیلی پنجشنبه‌شب در سالن همایش‌های برج میلاد حاشیه‌هایی در پی داشت‌.
گشت ارشاد شامگاه 7 شهریورماه، درحالی در برج میلاد مستقر شد که مخاطبان زیادی برای کنسرت «پردیس» به خوانندگی سالار عقیلی به این محل آمده بودند‌. پارت اول کنسرت بدون هیچ حاشیه‌ای به روی صحنه رفت اما از آنجا که از ورود تعدادی از مخاطبان خانم به دلیل پوشش نامناسب ممانعت شده بود یکی از حاضران در پارت دوم کنسرت به نشان اعتراض از جای خود بلند شد و خطاب به سالار عقیلی گفت: آقای عقیلی ما امشب آمده بودیم تا از موسیقی لذت ببریم اما متاسفانه افرادی در بیرون این در ایستاده‌اند که با مردم برخورد نامناسب دارند‌. سالار عقیلی آن لحظه به خواندنش ادامه داد و پس از چند دقیقه گفت: بسیار متاسفم که امشب در اینجا چنین اتفاقاتی رخ داده است‌. 20 دقیقه پیش از شروع کنسرت هم به من خبر دادند که برای یکی از نزدیکانم چنین اتفاقی افتاده است‌. او ادامه داد: من همیشه با مردم هستم و برای شما می‌خوانم‌.


دو کتاب احمد عزیزی در زیرزمین پیدا شد
مهر- نسخه اصلی کتاب «میل سرمه‌دان» و بخشی از دستنویس رمان «سرزمین سرمه» از آثار احمد عزیزی که حدود شش سال است در وضعیت کما به سر می‌برد، پس از سال‌ها در زیرزمین خانه برادرش پیدا شد‌.
زینب عزیزی، خواهر احمد عزیزی شاعر اهل بیت (ع) در این باره گفت: خوشبختانه چند وقت پیش نیمه‌ای از دستنویس کتاب «میل سرمه‌دان» و همچنین نسخه اصلی رمان «سرزمین سرمه» احمد را در زیرزمین خانه یکی از اخوی‌هایم پیدا کردیم‌. به گفته وی، «میل سرمه‌دان» از آثار کردی احمد عزیزی است که او آن را به همراه دو کتاب کردی دیگرش یعنی «آوای اورامان» و «شون میلکان» چند سال قبل از بیماری و رفتنش به حالت کما برای چاپ به یک ناشر داده بود، اما مشخص نیست او این کتاب‌ها را در اختیار کدام موسسه انتشاراتی قرار داده است کمااینکه تاکنون هم هیچ ناشری توضیحی در این باره به خانواده عزیزی نداده است‌.
زینب عزیزی با اشاره به ویژگی‌های آثار کردی برادر شاعر و نویسنده‌اش تاکید کرد: مایلم مسوولان وزارت ارشاد یا هر مقام مسوول دیگری در این خصوص به ما بگویند کسانی که احمد با آنها قرارداد نشر امضا کرده، کجا هستند و تقاضا دارم پیگیر این قضیه باشند چون قطع به یقین این آثار در حال حاضر در اختیار یک یا شاید هم چند ناشر هست، ولی احمد با توجه به مریضی‌اش نمی‌تواند اعلام کند اینها چه کسانی هستند؟
خواهر این شاعر همچنین درباره وضعیت جسمی او گفت: حال عمومی احمد خوب است، ولی از نظر سطح هوشیاری تغییر خاصی نسبت به قبل نکرده و روی همان وضعیت 10 و 11 در نوسان است‌.
به گفته وی، این شاعر مشکلی از بابت تنفس و تغذیه ندارد و دیگر علایم حیاتی او مانند ضربان قلب و فشار خونش هم طبیعی است‌.


تجلیل از احمد ابراهیمی در ارسباران
ایلنا- به منظور تجلیل از خدمات استاد احمد ابراهیمی که بیش از نیم‌قرن به تعلیم آواز همت گماشت روز شنبه ۹ شهریور ساعت 19-17 مراسمی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود‌. احمد ابراهیمی ردیف‌دان و مدرس آواز و خواننده پیشکسوت موسیقی ایران روز چهارم تیرماه به دلیل عارضه قلبی درگذشت‌. احمد ابراهیمی در سال ۱۳۰۵ در اورامانات کردستان متولد شد‌. بیش از 12 سال نداشت که به تهران نقل مکان کرد‌. در سال ۱۳۲۷ با توجه به صدای خوشی که داشت با استادان بزرگ موسیقی ایران نظیر ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، حسین تهرانی، غلامحسین بنان ادیب خوانساری آشنا شد و از محضر همگی این بزرگان موسیقی ایران بهره‌مند شد‌. پس از پنج سال بعد، ابراهیمی پس از یک سال اجرای برنامه‌های مختلف موسیقی در رادیو، به سال ۱۳۳۳ به ارکستر مرتضی‌خان محجوبی، استاد پیانو که با همکاری محمد میرنقیبی اداره می‌شد، راه می‌یابد و شکوفایی هنری وی از همین زمان آغاز می‌شود‌. همکاری او تا سال ۱۳۳۵ با این ارکستر ادامه داشت‌. از سال ۱۳۴۲ تا اواخر سال ۱۳۵۴ به سمت رییس دفتر اداره کل فعالیت‌های هنری و از سال ۱۳۵۴ تا اواخر سال ۱۳۵۸ به سمت مدیر امور اداری سازمان ملی «فولکلور» ایران منصوب و مشغول به کار می‌شود و ضمنا به برنامه‌های هنری خودش ادامه می‌دهد‌. احمد ابراهیمی در فروردین‌ماه ۱۳۵۹ پس از پشت‌سر گذاشتن 24 سال مستمر کار هنری و مدیریت هنری بازنشسته می‌شود بعد از انقلاب عمده وقت ابراهیمی به آموزش ردیف‌های آوازی به شاگردان و علاقه‌مندان موسیقی‌ آوازی صرف شد‌.


آزادی به مخاطبان «خسته نباشید» می‌گوید
مهر- فیلم سینمایی «خسته نباشید» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی بعد از فیلم «ترنج» به کارگردانی مجتبی راعی در گروه سینمایی آزادی روی پرده می‌رود‌.
هم‌اکنون فیلم «دهلیز» در این سینما روی پرده است‌. فیلم «ترنج» ساخته مجتبی راعی بعد از فیلم «دربند» ساخته پرویز شهبازی در همین گروه اکران عمومی خواهد شد‌. «خسته نباشید» اولین ساخته قرایی است که در جشنواره فیلم فجر سال گذشته به نمایش درآمد و جوایز متعددی را از آن خود کرد‌. تیزر این فیلم را هم رامبد جوان می‌سازد‌. این فیلم درباره‌ زوجی جهانگرد است که درگیر اختلافی با یکدیگرند و در میانه سفرشان در ایران با موسسه جهانگردی طرف قراردادشان به مشکل برمی‌خورند‌. مستخدم اخراجی هتلی که آنها در آن ساکن شده‌اند برایشان نقشه می‌کشد و...


مدال گوته 2013 به «حسینی‌زاد» اعطا شد
«کلاوس دیتر لمان»، رییس موسسه «گوته» روز چهارشنبه مدال گوته را به سیدمحمد حسینی‌زاد، مترجم و نویسنده ایرانی اعطا کرد‌.
علاوه‌بر حسینی‌زاد، «ناوین کیشور» ناشر هندی و «پتروس مارکاریس»، نویسنده یونانی نیز از دیگر دریافت‌کنندگان مدال گوته بودند‌. مدال گوته که امسال برای پنجاه‌ونهمین سال به برگزیدگان اعطا شد، هر ساله از سوی موسسه گوته به افرادی اعطا می‌شود که خدمات برجسته‌ای به زبان آلمانی و روابط فرهنگی بین‌الملل ارایه کرده باشند‌. در مراسم اعطای جوایز به برگزیدگان مدال گوته 2013، «کرنلا پیپر» وزیر امور خارجه آلمان، «کریستوفر ماچی»، وزیر آموزش، علوم و فرهنگ و همچنین «استفان ولف»، شهردار شهر «ویمار» حضور داشتند‌. سیدمحمود حسینی‌زاد مدال گوته را به پاس ارایه خدمات فراوان و تعهدش به عنوان یک میانجی فرهنگی و همچنین تعالی در ادبیات، تئاتر و فیلم دریافت کرد‌. وی بصیرت و حساسیت فراوان موجبات درک متقابل بین ایران و آلمان را فراهم کرده است‌. کارل پوپر، فیلسوف و تاریخدان از انگلیس، آدونیس شاعر و منتقد ادبی از لبنان، ایمره کرتژ  نویسنده و  برنده جایزه نوبل از مجارستان، خورخه سمپرون نویسنده از اسپانیا، ایستوان ژابو کارگردان از مجارستان، بیلی وایلدر کارگردان از آمریکا، جان لوکاره نویسنده بریتانیایی و پی‌یر بوردیو جامعه‌شناس و فیلسوف از فرانسه از برگزید‌گان مدال گوته بوده‌اند‌.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

Latest Images

Trending Articles