Quantcast
Channel: صفحه ۸ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

8

$
0
0

کاخ سعدآباد میزبان اهالی صدا: رادیو نمایش 3 ساله شد

گروه فرهنگ- جعبه‌ای چوبی که تمام اعضای خانواده دورش جمع شدند و با کنجکاوی سر و شکلش را می‌جورند. پدر بزرگ آرام نزدیک می‌شود، مثل کسی که می‌خواهد از پروژه‌ای بزرگ برای اولین بار رونمایی کند، پیچ چوبی جعبه را می‌چرخاند و صدایی می‌پیچد توی اتاق. خانم بزرگ از صدای مرد غریبه می‌ترسد و رو می‌گیرد.پسر بچه‌ها می‌دوند دور اتاق و داد می‌کشند. دختر‌ها قند توی دلشان آب می‌شود و پدربزرگ چشم غره‌ای می‌رود و همه را ساکت می‌کند. آرام می‌نشیند کنج اتاق. تکیه می‌دهد به پشتی و دود می‌گیرد از قلیانی که ذغالش سرخ سرخ است.
رادیو که از چهارم اردیبهشت‌ماه سال 1319 به خانه ایرانیان آمد و توانست جایی را در قلبشان تسخیر کند‌ در این سال‌ها اوج و فرودهای زیادی داشته است، صداهای متفاوت و ماندگاری را به خودش دیده و توانسته لحظاتی به یاد ماندنی برایمان بسازد. حالا این روزها رادیو نمایش سه ساله شده است. دست‌اندرکاراناش دور هم جمع شدند و یادی از گذشتگان به جا آوردند.
سومین سالگرد افتتاح رادیو نمایش و همچنین اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری نمایش‌های رادیویی در حالی شامگاه پنجشنبه- پنجم تیر‌ماه- در مجموعه کاخ سعدآباد برگزار شد که بسیاری از هنرمندان رادیویی در این مراسم گردهم جمع شده بودند.
هنوز ساعاتی به برگزاری رسمی اختتامیه باقی مانده است که هنرمندان پیشکسوت رادیو کم کم وارد محوطه ضلع جنوبی کاخ ملت می‌شوند، یکدیگر را چنان در آغوش می‌کشند و با یکدیگر گرم احوالپرسی می‌کنند که گویی مدت‌هاست همدیگر را ندیده‌اند و خوشحالند از این گردهمایی.
عطاران مهمان رادیو نمایش
رضا عطاران به همراه تهیه‌کننده‌اش در فیلم سینمایی «رد کارپت»‌ برای صحبت در پرانتز باز حاضر شده و درباره فیلمش صحبت می‌کند.
پایین جایگاه و در کنار او امیرعلی نبویان، گوینده قصه‌های امیر علی در «رادیو هفت» و مجری «مزه» شبکه نسیم ایستاده و منتظر است تا پس از عطاران به روی جایگاه رفته و در مقابل مردم و به صورت زنده به روی آنتن رادیو نمایش برود.
تولید 3000 قطعه نمایشی در طول سال
با تاریک شدن هوا و نزدیک شدن به ساعت 9 کم کم مراسم آغاز می‌شود. با پخش سرود کشورمان همه به احترام از جای خود برخاسته و می‌ایستند. پس از پایان سرود صدای آرمان غفاریان در جایگاه و محوطه می‌پیچد، اجرای بخشی از برنامه را برعهده دارد وضمن سلام و تبریک در همان ابتدای مراسم از مهدی دهقان نیری، مدیر رادیو نمایش برای سخنرانی دعوت می‌کند.
دهقان نیری نیز ضمن عرض خیر‌مقدم به حاضران می‌گوید: 300 هنرمند نزدیک به 3000 قطعه نمایش رادیویی در سال تولید می‌کنند. ما 24 ساعت نمایش رادیویی پخش می‌کنیم  به همین میزان ساعت نیز شبکه مجازی رادیو نمایش داریم.
وی ادامه می‌دهد: مرکز هنرهای نمایشی رادیو با همت بزرگوارانی در حوزه تولید و ادبیات نمایشی نمایش‌های رادیویی را تولید می‌کنند و در اختیار شبکه‌های رادیویی به ویژه رادیو نمایش قرار می‌دهند. رادیو نمایش در این سه سال توانسته است جای خود را بین مخاطبان به ویژه مخاطبان خاصش باز کند.
به ضرغامی گفتم پس رادیو نمایشتان کجاست؟
پس از سخنرانی کوتاه دهقان نیری، دکتر سعید اسدی و دکتر عبدالحسین لاله به عنوان داوران بخش مقالات رادیویی معرفی می‌شوند و شمسی فضل‌اللهی به همراه داریوش اسدزاده به روی سن می‌روند تا برگزیدگان این بخش را اعلام کنند.
فضل‌‌اللهی می‌گوید: زمانی به آقای ضرغامی گفتم ما این همه نمایش رادیویی و هنرمند رادیویی داریم پس شبکه نمایشمان کجاست؟ و ایشان لطف کردند و این شبکه را راه‌اندازی کردند.
اسد‌زاده نیز خاطراتی کوتاه از سال‌های 21 و 35 خود را تعریف کرد و سپس حمیدرضا پورعلی محمد و امین رهبر به عنوان برگزیدگان منتخب و حمید گنجایش به عنوان برگزیده برتر معرفی شدند.
جوایز این بخش برای منتخبان یک لوح تقدیر به همراه 10 میلیون ریال و برای برگزیده برتر یک تندیس جشنواره، یک لوح و 15 میلیون ریال است.
رونمایی از 1000 نمایش کوتاه
پس از معرفی برگزیدگان این دو بخش، از مدیر کل مرکز البرز، مدیر شبکه رادیو ورزش، مدیر رادیو فرهنگ و همچنین دهقان نیری دعوت می‌شود تا از یک هزار قطعه نمایش کوتاه با موضوع فرهنگ زندگی رونمایی کنند.
اینجاست که روبان‌های وصل شده به بادکنک‌ها جدا می‌شوند، بادکنک‌ها به پرواز درآمده و آرم آبی رنگ رادیو نمایش به همراه این جمله «رادیو نمایش پرنیان تخیل و تفکر» بر فراز جایگاه به اهتراز درمی‌آید.
یادی از مرحوم وفایی و صمد پل‌سنگی در سالگرد رادیو نمایش
بعد از پایان بخش رونمایی، با پخش کلیپی از تشییع جنازه مرحوم عباس وفایی که چند روز پیش درگذشت و همچنین هنرمند دیگر رادیو، صمد پل‌سنگی که این روزها به دلیل ابتلا به آلزایمر در این جمع حضور ندارد‌ از این دو هنرمند یاد می‌شود.
زهره مجابی از صدایش خوشش نمی‌آمده
از بازیگر رادیویی دیگری نیز تجلیل می‌شود. کلیپی از او پخش می‌شود که از چگونگی ورودش به رادیو و فعالیت‌هایش می‌گوید، وی بیان می‌کند که سال 67 وارد رادیو شده و از صدای خودش خوشش نمی‌آمده است. زهره مجابی همچنین از شروع کار خود با مرحوم مهین دیهیم، هنرمند رادیو تلویزیون سینما و تئاتر می‌گوید.
برگزیدگان بخش موضوعی هم معرفی می‌شوند و باقر کریم‌زاده به همراه حمید منوچهری به جایگاه می‌روند تا اسامی را اعلام کنند.
امیرعباس اشرف به عنوان تهیه‌کننده برتر نمایش کوتاه «پول» و مجتبی طالبی به عنوان تهیه‌کننده برتر نمایش بلند «گوشه زندگی» معرفی می‌شوند، طالبی جوایز خود را به هنرمندان استان گلستان تقدیم می‌کند.
صحبت‌های کارآگاه شمسی و اشک‌های صدیقه کیانفر
صدیقه کیانفر و پری امیر حمزه دو هنرمند دیگری هستند که برای اعلام اسامی به جایگاه دعوت می‌شوند.
امیرحمزه که بازپخش سریال «کارگاه شمسی و مادام» او به تازگی از شبکه تهران به پایان رسیده است، خطاب به حاضران بیان می‌کند: امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید، فقط می‌توانم سومین سالگرد افتتاح رادیو نمایش را تبریک بگویم و امیدوارم سال‌های سال برقرار باشد.
کیانفر نیز با اشاره به کلیپی که از عباس وفایی پخش شد، می‌گوید: امشب درباره‌‌ کسی صحبت شد که اگرچه چند روزی از درگذشت او می‌گذرد اما هنوز نتوانستم فراموش کنم، مردی که قرار بود در یک سریال برای ماه رمضان مقابل من بازی کند، متاسفانه میکائیل (اسم نقشی که قرار بود مرحوم وفایی در آن بازی کند) نیست. خواهش می‌کنم افرادی مثل عباس وفایی را ببینید و بهشان برسید.
او با بغض و کمی اشک پایش را بر زمین می‌کوبد و فریاد می‌زند: من هنوز دلم شکسته است، امیدوارم دست مهربان خدا بالای سرتان باشد.
سپس این دو هنرمند بهرام نوری را به عنوان تهیه‌کننده برتر نمایش کوتاه «قرار عاشقانه» و به عنوان تهیه‌کننده منتخب نمایش بلند «نذر چشمان آهو» معرفی می‌کنند.
زمانی که کیانفر می‌خواهد سن را ترک کند به احترام مقابل حاضران زانو می‌زند.
شهین علیزاده و رحمان باقریان (بازیگر فیلم تلویزیونی تکم چی) نیز به روی سن می‌روند تا بقیه اسامی را اعلام کنند.
بهمن پارسا آرا به عنوان تهیه‌کننده برتر نمایش بلند «‌ماه هفتم» و رضا داداشی به عنوان تهیه‌کننده برتر نمایش بلند «دره گل زرد» معرفی می‌شوند.
بهرام ابراهیمی و فریده دریامجد نیز امیرعباس اشرف را به عنوان تهیه‌کننده برتر برای نمایش کوتاه « کوی نشاط»، مجید حیدری به عنوان نویسنده منتخب برای نمایش «‌پلاک 13 واحد 6» و راشین کوشا به عنوان نویسنده برتر برای نمایش «معاشرت سگی» معرفی می‌کنند.
جواد پیشگر و اسماعیل بختیاری هم به روی سن می‌روند و جوایز را به محبوبه نوابی قوام به عنوان تنظیم منتخب برای نمایش «حمام خانه»‌، لیلا جدائیان به عنوان تنظیم برتر برای نمایش «‌پسران آفتاب»، فاطمه گلابی به عنوان صدا‌بردار منتخب برای نمایش «‌حمام خانه» و علی حاجی نوروزی به عنوان صدابردار برتر برای نمایش «‌پسران آفتاب» تقدیم می‌کنند.
پسران آفتاب جایزه گرفتند
مجید حمزه و رامین پورایمان هنرمندان دیگری هستنند که در این مراسم دعوت می‌شوند تا جوایز برگزیدگان را اهدا کنند. آنها وقتی به روی سن می‌روند از صدای داریوش شهبازی تعریف می‌کنند و با خنده می‌گویند «واقعا داریوش عجب صدایی دارد». آنها حسین شاه میرزایی را به عنوان افکتور منتخب برای نمایش «قطاری به مقصد رویا»‌، عباس توفیقی به عنوان بازیگر منتخب مرد برای نمایش «پسران آفتاب»، مسعود نصیریان به عنوان افکتور برتر برای نمایش «‌حمام خانه» و میر‌طاهر مظلومی را به عنوان بازیگر برتر مرد برای نمایش «پسران آفتاب»
معرفی می‌کنند.
شوخی میرطاهر مظلومی
میرطاهر مظلومی هم که برای گرفتن جایزه‌اش به جایگاه می‌رود‌ در جمله‌ای کوتاه به طنز رو به مخاطبان می‌گوید: من چهره همسرم را دیدم و فهمیدم که اگر جایزه را به او تقدیم نکنم، مرا به خانه راه نمی‌دهد، پس تقدیم به همسرم؛ وهمه حاضران در مراسم با شنیدن این جمله می‌خندند.
صحبت‌های داود رشیدی درباره رادیونمایش
به بخش‌های پایانی مراسم که نزدیک می‌شویم داود رشیدی، دبیر پنجمین جشنواره سراسری نمایش‌های رادیویی سخنرانی می‌کند و می‌گوید: هنر وسیله‌ای است هم متعالی و هم تعالی‌بخش و آنگاه که در راه نهادینه شدن کرامت انسانی به خدمت گرفته شود، نه تنها جان‌های شیفته حقیقت را محو خود می‌کند‌ بلکه زنده‌ساز سرود انسانیت می‌شود.
وی ادامه می‌دهد: با چنین نگاهی می‌توان آن را محمل اخلاق و امید دانست و هنر نمایش رادیویی نیز در جای خود از این صفات برخوردار است. در عین برخورداری از این صفات، رادیو با قدمت 60 سال از اقبال بی‌نظیری برخوردار است.
رشیدی همچنین خاطرنشان می‌کند: سه سال پیش رادیو در چنین روزی با حمایت مسوولان صدا و سیما برای خود خانه‌ای برپا کرد، خانه‌ای که نه سه سال بلکه قدمت نمایش رادیویی را زمزمه می‌کند.
 پرچم پنجمین جشنواره سراسری نمایش‌های رادیویی نیز این بار با اتکا‌ به پشتوانه پژوهشی مناسب به اهتراز درآمد تا به همگان ثابت کند که در این عرصه شور و اشتیاق همراه با امید وجود دارد که حتی با شرایط نامناسب مالی کشور و با از خودگذشتگی هنرمندان نیز برپاست.
وی اضافه می‌کند: امسال جشنواره را در چهار بخش اصلی، موضوعی، تجربه‌های نو و مقالات طراحی کردیم. هنرمندان تهرانی و 19 استان کشور ما را با 178 اثر مهمان کردند که پس از انجام یک مرحله داوری اولیه 40 اثر به داوری نهایی راه یافت و از این میان هم تعدادی برتر و منتخب شدند.

 

آیا تقوایی و بیضایی  دوباره فیلم می سازند؟
ایسنا- چند ماه بعد از آنکه حجت‌الله ایوبی به صندلی ریاست سازمان سینمایی کشور تکیه زد، رسانه‌ها باخبر شدند که او از فیلمسازان بزرگی مانند ناصر تقوایی، عباس کیارستمی، بهمن فرمان‌آرا، خسرو سینایی و... دعوت کرده تا فیلمنامه‌ای به وزارت ارشاد ارایه کنند تا او امکان فیلمسازی آنها در دوره جدید را فراهم کند.
پس از آن‌ دیگر در این‌باره صحبت نشد تا اینکه اواخر سال خبر رسید که بهمن فرمان‌آرا پس از هشت سال دوباره پشت دوربین رفته است و می‌خواهد یک فیلم سینمایی را کارگردانی کند که سرانجام فیلم «دلم می‌خواد» را ساخت و چندی بعد هم خسرو سینایی دست به کار شد و در جنوب کشور فیلم سینمایی «جزیره رنگین» را جلوی دوربین برد.
در ابتدا خبرهایی درباره ساخت فیلم توسط ناصر تقوایی با بازی هدیه تهرانی منتشر شد و خیلی‌ها از ساخت یک فیلم توسط کارگردان «ناخدا خورشید» پس از سال‌ها‌ صحبت می‌کردند اما این کارگردان در شب تقدیرش در خانه هنرمندان این موضوع را تلویحا رد کرد.
اما جدیدترین خبر درباره فیلمسازی تقوایی این است که او اساسا هیچ فیلمنامه‌ای به شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی نداده است.
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در این‌باره گفت: مورد به مورد این موضوع فرق دارد و در این زمینه یک قاعده کلی نداریم. طبیعتا در این مورد شورای پروانه ساخت تصمیم می‌گیرد و ممکن است در موارد مشابه به یک نفر پروانه ساخت داده شود و به فرد دیگر خیر اما در مورد آقای تقوایی، ایشان مشکلی برای دریافت پروانه ساخت ندارند.بحث درباره ساخت یک فیلم سینمایی توسط بهرام بیضایی در ایران هم توسط رییس سازمان سینمایی کلید زده شد.
وی در روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر‌ از دریافت یک طرح سینمایی با نگارش بهرام بیضایی خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که وی در ایران فیلم بسازد.
ماجرا وقتی جدی‌تر شد که رسانه‌ها اعلام کردند‌ بیضایی فیلمنامه‌ «مقصد» را برای دریافت پروانه ساخت به سازمان سینمایی ارایه داده است؛ غافل از آنکه ماجرای ارایه «مقصد» به وزارت ارشاد ماجرای جدیدی نیست.
این فیلمنامه سال‌های قبل به وزارت ارشاد ارایه شده بود اما هر بار تغییراتی بر آن اعمال می‌شد تا جایی که بیضایی در فروردین‌ماه سال 89 در گفت‌وگویی با ایسنا ناامیدی‌اش از ساخته شدن این فیلم را به صراحت بیان کرده بود.
وی در آن گفت‌وگو تصریح کرده بود «فیلمنامه‌‌ «مقصد» که از هنگام نوشته‌شدن یعنی سال 1376 تاکنون‌ چندین‌بار برای دریافت مجوز ساخت به بنیاد فارابی و ارشاد رفته و همواره بی‌پاسخ مانده بود‌ سال گذشته رسما پروانه ساخت گرفت اما در مراجعه‌های بعدی به‌طور شفاهی یا غیر‌رسمی پرونده‌های پیشین بار دیگر باز شد و فهرستی از تغییرات شرط شد که تهیه‌کننده و من‌ را به این نتیجه رساند که ساخت «مقصد» عملا غیرممکن است که این به معنی انصراف من یا تهیه‌کننده نیست، ما حاضریم «مقصد» را دقیقا به همان صورت متنی که منتشر شده و رسما بدون قید و شرط پروانه گرفتن بسازیم در صورتی که هردو اطمینان داشته باشیم درست به همان صورت روی پرده خواهد رفت».
محمد احسانی در این‌باره گفت: ‌آقای بیضایی درخواستشان برای ساخت «مقصد» را به سازمان سینمایی ارایه کردند و این فیلمنامه در دو جلسه از شورای پروانه ساخت بررسی شده است. نهایتا در جلسه تصمیم گرفته شد که موافقت اصولی به فیلمنامه «مقصد» داده شود‌.
موافقت اصولی به آن معناست که شورای پروانه ساخت با کلیت طرح ارایه شده به آنها موافقت کرده‌اند اما یکسری اصلاحات باید روی فیلمنامه انجام شده تا پس از آن پروانه ساخت صادر شود.
به عبارت دیگر‌ موافقت اصولی تنها برای آن است که فیلمساز بتواند مقدمات ساخت فیلمش را فراهم کند و در فاصله پیش‌تولید، فیلمنامه را در موارد اعلام شده به وی‌ اصلاح و مجددا به سازمان سینمایی ارایه دهد تا پروانه ساختش صادر شود و بتواند فیلم را جلوی دوربین ببرد.
البته معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی هم تاکید کرد که «قرار شده بود خبر موافقت اصولی به فیلمنامه بهرام بیضایی اعلام نشود تا با وی مذاکره شود که آیا تمایل دارد در این‌باره همکاری کنند یا خیر.»

فروش خوب «رد کارپت» در روز نخست اکران
ایسنا- امیر قطبی‌ از دفتر پخش فیلمیران‌ ‌بیان کرد که فیلم «رد کارپت» به کارگردانی رضا عطاران روز پنجم تیرماه‌ که اولین روز اکران عمومی این فیلم بود، ‌33 میلیون تومان فروخت.وی گفت: اکران این فیلم در 22 سینمای تهران آغاز شده و این میزان فروش برای «رد کارپت» در روز اول، خیلی خوب است.قطبی همچنین افزود: تقریبا نیمی از فروش روز نخست اکران «رد کارپت»، یعنی 15 میلیون و 200هزار تومان به سینما آزادی اختصاص داشت.«رد کارپت» به کارگردانی و بازیگری رضا عطاران و به تهیه‌کنندگی احمد‌احمدی در حاشیه جشنواره کن ساخته شده است.
در خلاصه داستان «رد کارپت» آمده است: «شما که غریبه نیستی، من 38 سال از خدا عمر گرفتم، 13 سال تئائر کار کردم، هنوز وضعیتم اینه، هیچی به هیچی، بالاخره باید کاری می‌کردم دیگه، اونور فکر می‌کنم می‌تونم کار کنم، می‌تونم شکوفا بشم.»

انتخابات هیات مدیره انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران
ایلنا- نوبت اول هشتمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرسان انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران روز پنجشنبه پنجم تیرماه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد. در این انتخابات پس انتخاب هیات‌رییسه (سیف‌الله صمدیان، محمد صیاد، محسن شاندیز، جاسم غضبانپور) گزارش هیات‌مدیره، خزانه‌دار و گزارش دبیر و گزارش بازرسان به ترتیب کاوس صادقلو، محمد جعفری، مجید شادمان‌نژاد و غلامرضا حافظ القرآن برای حاضران خوانده شد.در بخش بعدی این جلسه اسامی کاندیدای حضور در هیات مدیره و بازرسان انجمن با نظارت نماینده محترم وزارت کار جهت رویت همگان بر تابلوی عمومی صحنه نقش بست و پس از معرفی هر یک از نامزدها، اوراق معتبر در اختیار اعضا قرار گرفت.
در نهایت مطابق آرای حاضران کاوس صادقلو، مجید شادمان‌نژاد، محمد جعفری، اصغرآزاددل، علیرضا سلطانی شاد، بابک فروتنی و ساتیار امامی عضو اصلی هیات‌مدیره و نامور عباسیان و فضل‌الله احمدی به عنوان عضو علی‌البدل هیات‌مدیره و غلامرضا حافظ القرآن و ناصر صحت به عنوان بازرسان اصلی و مهدی میرزایی به عنوان عضو علی‌البدل بازرسان انتخاب شدند.

خبرهای جدید از «دزدان دریایی کارائیب 5»
مهر- آخرین اخباری که درباره پنجمین فیلم از مجموعه دزدان دریایی کارائیب که «دزدان دریایی کارائیب: مرده‌ها سخن نمی‌گویند» نام دارد خیلی خوب نبود. این فیلم که ابتدا قرار بود تا سال آینده مراحل ساخت خود را به پایان رسانده و اکران هم شده باشد‌ به دلیل تکمیل نشدن فیلمنامه از تقویم سینماها بیرون کشیده شده بود.
اما با توجه به اخبار جدید می‌توان امیدوار بود که تغییرات مثبتی به وجود آمده باشد و اگر جری بروکهایمر، تهیه‌کننده این فیلم، بتواند کارهای مورد نظرش را انجام دهد، جانی دپ دوباره به زودی می‌تواند با بودجه عظیم این فیلم در نقش جک گنجیشکه ظاهر شود.
بروکهایمر در فستیوال تلویزیون مونت کارلو جزییات بسیار کوچکی از قسمت بعدی این مجموعه را با طرفداران در میان گذاشت. او گفت: امیدارم که بتوانیم کارمان را بعد از اوایل سال دوباره آغاز کنیم، هدف ما این است.با توجه به این جمله بروکهایمر هنوز هیچ چیز قطعی نشده است اما به نظر می‌رسد امیدی برای کلید خوردن دوباره این فیلم وجود داشته باشد. این در حالی است که خواکیم رونینگ و اسپن سندبرگ هنوز هم برای کارگردانی در این پروژه حضور خواهند داشت.

خاکسپاری استاد علاءالدین بابا شهابی در سنندج
ایرنا- پیکر استاد مرحوم علاءالدین باباشهابی از ساعت 10 صبح روز جمعه روی دستان مردم فرهنگی سنندج از مقابل مسجد ملاویسی تا انتهای بلوار کردستان تشییع و سپس روانه بهشت محمدی سنندج شد.در این آیین باشکوه علاوه بر معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان، نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر و جمع زیادی از اصحاب هنر و رسانه استان کردستان حضور داشتند.همه اقشار مختلف مردم به پاس یک عمر فعالیت فرهنگی و هنری این هنرمند برجسته کردستانی به مراسم تشییع و خاکسپاری آن مرحوم آمدند و وداع باشکوهی با این فرزند کردستان داشتند.استاد بابا شهابی روز پنجشنبه در 75 سالگی در یکی از بیمارستان‌های تهران دارفانی را وداع گفت. سید علاءالدین باباشهابی در سال ١٣١٨ خورشیدی در شهر سنندج به دنیا آمد، وی نوه زنده‌یاد استاد سید علی اصغر کردستانی خواننده نامدار کرد است. وی از هفت سالگی با ورود به دبستان‌ با موسیقی آشنا شد و در سال ١٣٣۵ با خواندن سرود‌ای وطن در رادیو سنندج‌ به طور رسمی کار خوانندگی را آغاز کرد.
وی از سال 1346 به تهران آمد و با ارکستر کردی، ارکستر رامتین، ارکستر لشکری، ارکستر باربد و ارکستر نکیسا و ارکسترهای فرهنگ و هنر‌ کار خوانندگی را پس از گذراندن دوره کوتاه سلفژ نزد استاد فرهاد فخرالدینی و آواز را نزد زنده‌یاد استاد کریمی پی گرفت و تا امروز با رادیو و تلویزیون همکاری داشت. حاصل این تلاش‌ها اجرای حدود 60 ترانه در ارکسترهای یاد شده بود.از وی آثاری در قالب لوح فشرده و کاست به نام‌های‌ هاورازی دل (در لندن)،‌ شنه به ربه یان (در سوئد) و باده گویا و پاییزه در تهران منتشر شده است.

«خندوانه» ویژه رمضان می‌آید
مهر- رامبد جوان در آستانه‌ پخش شانزدهمین قسمت برنامه «خندوانه» در شبکه نسیم‌ با اشاره به بازخورد مناسب این برنامه در نگاه مردمی از تدارک برنامه ویژه برای شب‌های رمضان خبر داد.
به گفته وی، دست‌اندرکاران تهیه مجموعه تلویزیونی «خندوانه» بخش‌های متنوعی را در ساعات پایانی شب‌های رمضان برای مخاطبان تدارک دیده‌اند. کارگردان این مجموعه که در 70 قسمت و هر شب راس ساعت 23 از طریق شبکه نسیم در حال پخش است از دریافت افزون بر 150 هزار پیام کوتاه از ابتدای پخش خندوانه به عنوان پشتگرمی مناسبی برای تمامی دست‌اندرکاران این مجموعه یاد کرد. جوان همچنین گفت: بینندگان خندوانه در ایام رمضان شاهد پیوستن رضا شفیعی جم، شقایق دهقان، سیامک انصاری و بیژن بنفشه‌خواه به عنوان نفرات ثابت گروه خواهند بود.وی افزود: برای بالا بردن سطح کیفی برنامه، تشکیل تیم ایده‌پرداز با حضور افراد صاحبنظر در این رشته از ابتدا در دستور کار ما قرار داشته است و این تیم با تعامل مستمر با نظرات مردمی و ارایه ایده‌های کارشناسانه در ایجاد برنامه‌ای با استانداردهای لازم مصمم است. کارگردان مجموعه تلویزیونی خندوانه اشاره کرد: ما در ابتدای مسیر تولید این نوع مجموعه‌ها هستیم و ارتقای سطح کیفی برنامه از بزرگ‌ترین دغدغه‌های تمامی عوامل تهیه این مجموعه است.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

Trending Articles