Quantcast
Channel: صفحه ۸ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

8

$
0
0

ششمین جشن کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان: درویش : درد جامعه امروز، در سینما وجود ندارد

گروه فرهنگ- ششمین جشن کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران با تقدیر از سازندگان فیلم‌های «دهلیز»،«او خوب سنگ می‌زند»، «تاج محل»، «خسته نباشید» و «سر به مهر» برگزار شد.
تقدیر از این پنج کارگردان فیلم اولی جمعه 11 اسفند‌ماه در فرهنگسرای رسانه برگزار شد و در طول این جشن تمامی تقدیرشوندگان و مهمانان از اینکه خانه سینما به‌زودی باز می‌شود ابراز خوشحالی کرده و از بانیان باز شدن خانه سینما تشکر کردند.
نسل جدید در زمانه سختی وارد سینما شده است
فرشته طاهر‌پور که برای اهدای تندیس هادی‌مقدم دوست روی سن آمده بود، گفت که امروز نسل جدید از راه درست وارد سینما می‌شود و هرچند در سخت‌ترین روز‌ها وارد سینما شده است اما امیدوارم از این مرحله رد شود و وضعیت این روزهای سینمای ایران بهبود یابد.
هادی مقدم‌دوست، کارگردان فیلم «سر به مهر» گفت: متشکرم که من را قابل تقدیر دانستید و همچنین از انجمن دستیاران که ما فیلمسازان اول را حمایت کرد.
فصل خوبی در سینما در راه است
کیومرث پوراحمد نیز قرار بود در این مراسم حضور پیدا کند اما به‌دلیلی مشغله‌کاری نتوانست و مسعود رایگان پیام وی را خواند. پوراحمد در پیامش آورده بود: اگرچه ما زمستان سختی را در سینما پشت‌سر گذاشتیم اما فصل خوبی از سینما در راه است.
وی گفته بود: من هم زمانی دستیار بودم و آن روز‌ها ۲۰ ساعت کار می‌کردم و فقط چهار ساعت می‌خوابیدم به همین دلیل هر دستیاری که بیاید و فیلم خوب بسازد طبیعی است که خوشحال می‌شود و ما و همه باید راه را برای ورود این عزیزان به سینما باز کنیم و به‌زودی همه ما در زیر سقف خانه خودمان خانه سینما جمع می‌شویم.
نگاه هدفمند به سینما
مسعود میمی یکی دیگر از اعضای شورای مرکزی قبل از تقدیر از دانش اقباشاوی گفت: متاسفانه بدنه سینما امروز درگیر بیماری، بیکاری و بی‌خانمانی است درحالی که بعضی فیلم‌ها با بودجه دولتی ساخته می‌شوند اما قواره خوبی ندارند هرچند از نظر من مهم بودجه نیست بلکه مهم اندیشه پاکی است که در سینما جاری است.
رسول صدرعاملی نیز که برای اهدای تندیس اقباشاوی روی سن آمده بود، گفت: برگزاری این جشن در شش دوره بسیار مهم است دستیاران برنامه ریز و کارگردان که امروز تعدادی از آنها فیلم ساخته‌اند کسانی هستند که هدفمند پرده بزرگ را هدف گرفته‌اند و موفق هستند هرچند همه ما در طول زمان قضاوت می‌شویم.
دانش اقباشاوی نیز گفت: ما دنبال این هستیم کسانی فیلم بسازند که از بدنه سینما باشد و میرکریمی به خوبی به ما آموخت که راه اینکه ما از یک مساله بهره‌مند شویم این است که همه ما از آن بهره‌مند شویم.
آرزوی گشایش خانه سینما در سال 92
غلامرضا موسوی، تهیه‌کننده سینما که برای تقدیر از‌هادی محقق کارگردان فیلم «او خوب سنگ می‌زند» روی سن آمده بود، گفت: ما باید از این گردهمایی‌ها استقبال کنیم و برخلاف کسانی که مخالف این گردهمایی‌ها هستند از یک چنین بهانه‌هایی استقبال کنیم و امیدوارم به زودی شاهد بازگشایی خانه سینما شویم و برای جشن دچار مشکل نشویم.
ابراهیم اصغری، تهیه‌کننده او خوب سنگ می‌زند نیز گفت: من در این سال‌های اخیر با سه فیلم اولی کارکردم و کار کردن با کسانی که دستیار بودند راحت‌تر است.
هادی محقق نیز گفت: من از زمانی که دستیار بودم دوست داشتم عضو خانه سینما شوم و بعد دیدم که این عضو شدن شخصیت خوبی به من می‌دهد اگر در سال ۹۲ یک آرزو داشته باشم آن این است که خانه سینما باز شود.
دلم برای ساختمان خیابان سمنان تنگ شده است
مازیار میری که برای تقدیر از محسن قرایی روی سن آمده بود، گفت: من از حواشی فیلم خسته نباشید و حضور میرکریمی اطلاع داشتم و می‌دانستم که با فیلم خسته نباشید با نامهربانانه‌ترین شکل برخورد شد. به نظرم محسن قرایی و افشین‌هاشمی شانس بزرگی داشتند که فیلمساز بزرگی پشت فیلم آنها بود.
رضا میرکریمی، تهیه‌کننده فیلم «خسته نباشید» نیز گفت: دلم برای ساختمان خیابان سمنان تنگ شده حضور در فیلم خسته نباشید تجربه خوبی بود و کار با کارگردان‌های فیلم «خسته نباشید» و «تاج محل» لذت‌بخش بود زیرا معتقدم در بخش کارگردانی مهم درست انتخاب کردن آن است.
افشین هاشمی یکی از کارگردان‌های فیلم نیز گفت: من عضو کانون نیستم اما اینجا اولین جای رسمی است که من را به عنوان کارگردان دعوت کرده و باید از میرکریمی ممنون باشم و مدیون وی و گروهی هستم که با من در این فیلم یکدل کار کرده‌اند.
رسوبات نفرت را ازسینما جدا کنیم
احمدرضا درویش نیز که برای تقدیر از بهروز شعیبی روی سن آمده بود با اشاره به وضعیت امروز سینما گفت: متاسفانه در فیلم‌های امروز دردی که در سراسر لایه‌های جامعه وجود دارد دیده نمی‌شود و در حال حذف شدن است و این فاجعه بزرگی برای فیلم‌های ماست.
وی با اشاره به جشن کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان گفت: اینکه در این شرایط گروهی، قدر‌شناس اعضای دیگر خود هستند خیلی خوب است زیرا صنف سینما یعنی همین و خانه سینما، یعنی توجه به مطالبات هم‌صنفان.
درویش با اشاره به وضعیت خانه سینما گفت: در داستان خانه سینما ما با چهار گروه مواجه بودیم؛ اول کسانی که در حوزه تصمیم‌گیری براساس سیستم ریل‌گذاری خود دنبال تعطیلی خانه سینما بودند، دوم کسانی که طرفدار خانه سینما بودند و بیانیه‌های چند هزار نفری دادند، سوم گروهی که بینابین هستند.
وی ادامه داد: این سه گروه همه از اهالی سینما هستند و اشتباه است که ما به عنوان کسی که صاحبخانه هستیم نه مستاجر بعد‌ها بخواهیم با اینها روبه‌رو شویم اما گروه چهارم کسانی هستند که این وضعیت خانه سینما را به مصلحت ندانستند و خواستند خانه سینما باز شود حال به هر دلیلی ولی من معتقدم که سینماگران خلاق هستند و نظرات خودشان را هرگز به حراج نمی‌گذارند.
درویش گفت: باید به طور جدی رسوبات نفرت‌پراکنی را از درون سینما پاک کنیم و ادبیاتی که امروز بر اوضاع سینما حاکم شده و وارد حیطه‌های خصوصی ما شده است را از بین ببریم و از این مرحله با سعه صدر عبور کنیم و به گذشته فکر نکنیم زیرا ماندن در گذشته نفرت‌پراکنی دارد.
درویش با رد انتقاداتی که به بعضی فیلم‌ها در دهه ۶۰ می‌شود و با نام بردن از فیلم‌های آن دوره گفت: سینما یک مسیر طبیعی دارد و فیلمساز براساس شرایط اجتماعی زمان خود فیلم می‌سازد و فیلم امروز مشکل امروز جامعه است. در آن دوران فیلم‌هایی ساخته شد که بسیار قابل قبول بود.
بعد از سخنان درویش از محمد رضوی، تهیه‌کننده فیلم و بهروز شعیبی، کارگردان با اهدای تندیس تقدیر شد.
بازگشایی خانه سینما نزدیک است
فرهاد توحیدی، رییس هیات‌مدیره خانه سینما در زمان تقدیر از مدیر فرهنگسرای رسانه گفت: بازگشایی خانه سینما نزدیک است و در جریان اصلاح اساسنامه نیز ذره‌ای از ماهیت خانه سینما که‌‌ همان ماهیت صنفی است کم نشده است زیرا خانه سینما نهاد صنفی است افرادی هم که از طرف سازمان سینمایی آمده‌اند نیت خیر داشتند و تلاش کردند که وضعیت بهبود یابد و امیدوارم صبر ۱۴ ماهه سینما به بار بنشیند و تا پایان سال خانه سینما باز شود.
ربانی، مدیر فرهنگسرای رسانه نیز گفت: امروز خوشحالیم که این جشن برگزار می‌شود زیرا پنج فیلم خوب ساخته شده که همه آنها جوان و خوش‌آتیه هستند.
در این مراسم هنرمندانی همچون رضا عطاران، رابعه اسکویی،‌هانیه توسلی، مسعود رایگان، رویا تیموریان، رضا میرکریمی، محمدرضا عباسیان، غلامرضا موسوی، سیدمحمود رضوی، محمدمهدی عسگرپور، فرشته طاهرپور، سیدجمال ساداتیان، احمدرضا درویش، ‌سامان مقدم، کیوان کثیریان، واروژ کریم‌مسیحی، مرضیه برومند، علیرضا داودنژاد، علی ملاقلی‌پور، سحر صباغ‌سرشت، آناهید آباد، بهروز شعیبی حضور داشته‌اند و در پایان مراسم عکس دسته‌جمعی گرفتند.

 

کیارستمی نامزد بهترین کارگردانی جوایز سالانه سینمای آسیا
نامزدهای جوایز سالانه سینمای آسیا در حالی معرفی شد که در این فهرست نام عباس کیارستمی برای آخرین ساخته‌ا‌ش «مثل یک عاشق» برای نامزدی بهترین کارگردانی به چشم می‌خورد و پیمان یزدانیان هنرمند ایرانی عرصه موسیقی به‌طور مشترک با «یوهان یوهانسن» برای فیلم «راز» محصول چین نامزد شده است.
هفتمین دوره جوایز سالانه سینمای آسیا همزمان با جشنواره فیلم هنگ‌کنگ در روز 28 اسفندماه برگزیدگان خود را در 14 رشته معرفی خواهد کرد.
یک هیات داوری 12 نفره به همراه یک کمیته رای‌دهی 23 نفره نفرات برگزیده هر رشته را تعیین خواهند کرد. اعضای هیات داوران هر یک به فرد و فیلم برگزیده خود در هر یک از چهارده رشته رای داده و اعضای کمیته رای‌دهی تنها در رشته بهترین فیلم و رشته تخصصی خود مجاز به رای دادن خواهند بود.
امسال‌هایده صفی‌یاری، تدوین‌گر ایرانی به واسطه دریافت جایزه سال گذشته این رویداد در میان اعضای کمیته رای‌دهی قرار گرفته است.
اما فهرست سینماگران ایرانی و غیر ایرانی که در آثار ساخته شده توسط فیلمسازان ایرانی در میان نامزدهای رشته‌های مختلف قرار گرفته‌اند، عبارتند از:عباس کیارستمی نامزد بهترین کارگردانی برای فیلم «مثل یه عاشق» محصول ژاپن و فرانسه و ایران، گلشیفته فراهانی، نامزد بهترین بازیگر زن برای فیلم «سنگ صبور» محصول افغانستان، کاسه ریو نامزد بهترین بازیگر مکمل مرد برای فیلم «مثل یه عاشق»، تورج اصلانی نامزد بهترین فیلمبردار برای فیلم «فصل کرگدن» محصول کردستان عراق و ترکیه، یاناگیجیما کاتسومی نامزد بهترین فیلمبردار برای «مثل یه عاشق»، بهمن قبادی و داریوش پیرو نامزد بهترین طراحی هنری برای فیلم «فصل کرگدن»، پیمان یزدانیان و یوهان یوهانسن نامزد بهترین موسیقی برای فیلم «راز» محصول چین، والری لوآزلو نامزد بهترین تدوین برای فیلم «فصل کرگدن» و فربد خوش‌طینت نامزد بهترین جلوه‌های بصری برای فیلم «فصل کرگدن».
کشورهای تولیدکننده هر فیلم از طرف برگزارکنندگان جوایز سینمای آسیا اعلام شده و در میان چهار فیلم ذکر شده، هیچ‌یک در واقع محصول سینمای ایران تلقی نمی‌شوند.
سی‌وهفتمین جشنواره فیلم هنگ‌کنگ هم که جوایز سینمای آسیا در آن اهدا می‌شود از 27 اسفند‌ماه سال‌جاری تا 13 فروردین‌ماه سال آینده در شهر هنگ‌کنگ برگزار خواهد شد و فیلم‌های «پرده» ساخته مشترک جعفر پناهی و کامبوزیا پرتوی، «باغبان» ساخته محسن مخملباف، «فصل کرگدن» ساخته بهمن قبادی و فیلم کوتاه «تونل» در این رویداد به نمایش درخواهند آمد.
فیلم «تابور» ساخته وحید وکیلی‌فر که در جشنواره فیلم فجر حضور داشت هم در میان این فهرست قرار دارد.

 

یارانه مطبوعات تا حد توانمان تا پایان سال واریز می‌شود
مهر- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از واریز یارانه مطبوعات تا پایان سال‌جاری خبر داد.
سیدمحمد حسینی در پاسخ به سوالی درباره زمان واریز یارانه مطبوعات اظهارکرد: یارانه را سعی می کنیم تا پایان سال و به اندازه‌ای که در توانمان است به مطبوعات و رسانه‌ها بدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا انتشار عکس افرادی نظیر سیدمحمد خاتمی در صفحه اول روزنامه‌ها منعی دارد چراکه بعضا مشاهده شده به روزنامه‌هایی که اقدام به این کار کرده‌اند، تذکر داده شده است، افزود: اجازه بدهید در این زمینه اطلاع کسب کنم، بعد از آن پاسخ می‌دهم.وزیر ارشاد در پاسخ به سوال دیگری درباره شکایت این وزارتخانه از یک روزنامه به دلیل انتشار کاریکاتوری از رییس‌جمهور تصریح کرد: بنده در جلسه‌ای که با این موضوع چند روز پیش برگزار شد، حضور نداشته‌ام.

حواله کاغذ دولتی با بهای 1900 تومان در حال توزیع میان مطبوعات است
مهر- محمدرضا احمدی، مدیرعامل موسسه فرهنگی- مطبوعاتی نشرآوران گفت که ما هم‌اکنون در حال توزیع حواله کاغذ با بهای 1900 تومان میان روزنامه‌های کشور هستیم.وی دلیل افزایش یکصد تومانی حواله‌های دریافت کاغذ را افزایش هزینه‌های کارخانه چوب و کاغذ مازندران که با این موسسه برای ارایه کاغذ ارزان‌قیمت طرف قرارداد است، عنوان کرد.
احمدی افزود: ما ماه به ماه به نشریات حواله کاغذ می‌دهیم و این طرح متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل موسسه نشرآوران همچنین درباره زمان ارایه حواله‌های کاغذ به نشریاتی که دوره انتشارشان بیشتر از هفته‌نامه است، گفت: احتمالا بعد از اینکه کارخانه چوب و کاغذ مازندران دستگاه‌هایش را برای تولید جدید، اوورهال کند، این کار انجام می‌شود که به احتمال زیاد به بعد از نوروز موکول خواهد شد.
طرح ارایه حواله کاغذ به نشریات کشور در پی صفر شدن تعرفه کاغذ و از سوی موسسه فرهنگی- مطبوعاتی نشرآوران وابسته به معاونت مطبوعاتی به مرحله اجرا درآمده است. مسوولان این معاونت امیدوارند طرح یادشده از یکسو روند افزایش قیمت کاغذ را مهار و از سوی دیگر تولید کاغذ تولید داخل را تقویت کند.
براساس اعلام، در فاز نخست این طرح که از 22 مهرماه به مرحله اجرا درآمده است 65 روزنامه سراسری و از آغاز فاز دوم از 11 آذرماه 90 نشریه از سراسر کشور با دوره انتشار دو یا سه شماره در هفته، حواله 1700 یا 1800 تومانی کاغذ دریافت کرده‌اند.

بهترین کتاب‌های کودک و نوجوان سال 90 معرفی شدند
گروه فرهنگ - شورای کتاب کودک در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس خود کتاب‌های برگزیده سال 90 را معرفی و از برگزیدگان آنها تقدیر کرد.
این کتاب‌ها که از سوی گروه‎های بررسی کتاب در شورای کتاب کودک انتخاب شده‎اند در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس شورا تقدیر شدند که به این شرح‌اند:
بخش داستان- تالیف: رمان «هستی» نوشته فرهاد حسن‌زاده، نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
«عاشقانه‌های یونس در شکم ماهی» نوشته‌ جمشید خانیان، نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
بخش داستان- ترجمه: «تابستانه زاغچه» نوشته آلموند دیوید، ترجمه شهلا انتظاریان، نشر قطره
«میک ‌هارته اینجا بود» نوشته پارک باربارا، ترجمه نازنین دیهیمی، نشر ماهی
«اختراع هوگو کابره» نوشته برایان سلزنیک، ترجمه رضی هیرمندی، نشر افق، کتاب‌های فندق
«سفر جادویی پنج خواهر» نوشته مارگارت ماهی، ترجمه پروین علی‌پور‌، نشر قطره
«دردسرساز» نوشته بن میکائلسن، ترجمه پروین علی‌پور،‌ نشر چشمه
شعر: «هیچ هیچ هیچانه»، مجموعه 52 شعر از هفت شاعر، نشر افق، کتاب‌های فندق
تصویر: کیانوش غریب‌پور برای کتاب «هیچ هیچ هیچانه»‌، نشر افق، کتاب‎های فندق
علی خدایی برای کتاب «همین و همان»، نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان
دانش اجتماعی: «پسر ماجراجو» نوشته بئاتریس فونتانل، ‌ترجمه مرجان حجازی‌فر،‌ انتشارات علمی و فرهنگی

انتشار اثر دیگری از نویسنده «بادباد‌ک‌باز»
مهر- کتاب دیگری از خالد حسینی، نویسنده افغانی- آمریکایی اثر پرفروش «بادبادک‌باز» ماه می میلادی به بازار می‌آید.
همزمان با دهمین سال انتشار رمان بادبادک‌باز در تاریخ 21 ماه می میلادی (یکم خرداد‌ماه)، رمان جدید خالد حسینی با عنوان «و کوه‌ها طنین‌انداز شدند» به بازار می‌آید.
همچنین با گذشت یک دهه از انتشار رمان پرفروش «بادبادک باز»، ناشر این رمان یک نسخه ویژه از آن را منتشر می‌کند.رمان پرفروش «بادبادک‌باز» که زندگی در افغانستان پیش و پس از طالبان را تصویر کرده بود، موفق شد تا نگاه جهانیان را که تشنه داشتن اطلاعات بیشتر در این کشور بودند، به خود جلب کند.«بادبادک باز» که رابطه پسری از خانواده ثروتمند با پسر مستخدم آنها را موضوع قصه خود قرار داده بود، تقریبا پنج سال در بیشترین فهرست‌های کتاب‌های پرفروش جهان جای داشت و چندین بار عنوان پرمخاطب‌ترین کتاب سال در بریتانیا را هم کسب کرد و به زبان‌های مختلف از جمله فارسی ترجمه و منتشر شد.

میشل اوباما: از هنر حمایت کردم
مهر- میشل اوباما بانوی اول کاخ سفید گفت که جای تعجب ندارد حضور او به صورت تله‌کنفرانس در مراسم اسکار 2013 برای بعضی از مردم پرسش‌برانگیز شده باشد.اوباما گفت: بعضی از مردم به صورت بالقوه درباره هر چیزی حرف می‌زنند. میشل اوباما که برای سفر راهی شیکاگو شده به گزارشگران گفت: حتی کفش‌های من هم می‌توانند به یک جنجال ملی بدل شوند.
وی عنوان کرد: این برای جایگاهی است که ما در آن قرار داریم. ما همیشه محملی برای حرف‌ها هستیم.میشل اوباما که یکشنبه شب برای معرفی نام بهترین فیلم سال و معرفی «آرگو» در مراسم اسکار به صورت تله‌کنفرانس ظاهر شده بود درباره انتقادهایی که به حضور او شده بود، گفت: اصلا به این چیزها فکر نمی‌کنم.وی همچنین عنوان کرد که به چیزهایی که اهداف بزرگ را محدود کند فکر نمی‌کند و حضور در مراسم اسکار به معنی حمایت او از هنر بود.
با این حال حضور میشل اوباما نه با سوال مردم عادی که با اعتراض برخی سیاستمداران و منتقدان هم روبه‌رو بود و کاخ سفید مجبور شد با اعلام اینکه این کار در کاخ سفید سابقه داشته و قبلا لورا بوش نیز برای مراسم افتتاحیه اسکار پیام فرستاده بود، سعی کردند تا جلوی این موج را بگیرند.

 

ضرغامی هم از کمبود بودجه گفت: چشممان به آگهی بازرگانی است
گروه فرهنگ- رییس سازمان صداوسیما در مراسم افتتاحیه شبکه‌های «تماشا» و «سلامت» گفت که صرفه‌جویی‌ در برنامه ‌را در دستور کار داریم اما چشممان به آگهی‌های بازرگانی است و پول و یک یا چند میلیاردی که به دستمان می‌رسد را سریع به برنامه‌ساز و تهیه‌‌کنندگان می‌دهیم. در همین حال و در شرایطی که بسیاری از پروژه‌های تلویزیون به دلیل نبود بودجه متوقف شده‌اند و در حالی که گفته می‌شود مدیران شبکه‌ها به تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازانشان صریحا اعلام کرده‌اند که هیچ پولی برای پرداخت به آنها ندارند، روز گذشته دو شبکه جدید به مجموعه شبکه‌های سیمای جمهوری اسلامی اضافه شد. شبکه‌های «تماشا» و «سلامت» با حضور محمود احمدی‌نژاد، عزت‌الله ضرغامی، سیدمحمد حسینی، نمایندگان دولت و جمعی از مدیران و معاونان صداوسیما در ساختمان 12 اسفند‌ماه سازمان صدا و سیما به شکل رسمی افتتاح شد.
عزت‌الله ضرغامی، رییس سازمان صداوسیما در این مراسم گفت: براساس راهبردهای افق رسانه و کلان نظام در مدت کوتاهی تعداد بسیاری از شبکه‌های تلویزیون را افتتاح و با کمترین امکانات این شبکه‌ها را راه‌اندازی کرده‌ایم. با حرکت بسیجی این شبکه‌ها آغاز به کار کرده‌ و پیش‌روی بینندگان قرار گرفته است. همچنان نیز توان راه‌اندازی شبکه‌های جدید تلویزیونی را داریم.
وی با اشاره به اینکه شبکه سلامت و تماشا نیاز عمومی مخاطبان است، بیان کرد: امروز خوشبختانه صداوسیما با تنوع برنامه‌ها، توانسته حداقل‌های نیاز بینندگان را با هر سلیقه و گرایش تامین کند.
رییس سازمان صداوسیما ادامه داد: اگر نتوانیم به خوبی استعدادها را بروز دهیم و به ظرفیت‌ها توجه نکنیم، این دشمن است که سعی دارد از این قابلیت‌ها به نحو سوء و علیه ما بهره ببرد.
رییس سازمان صداوسیما بیان کرد: در گذشته افتتاح شبکه اعتبارات مفصل و نیروی انسانی و... لازم داشت. اما در حال حاضر هر قدر به ما می‌گویند که الگو، بودجه و ساختمان و... را اعلام کنید ما چیزی نداشتیم و در یک حرکت بسیجی و با توجه به منابع موجود یکی یکی این شبکه‌ها راه افتاد مخصوصا برای شبکه پویا که هیچ امکانی نداشتیم و یک شب به آقای دارابی گفتیم که این شبکه باید راه بیفتد. همان موقع یک انباری که در گوشه‌ای افتاده بود تبدیل به استودیو شد و سیگنال رسانی شد و فورا شبکه راه‌اندازی شد. این شبکه در بهترین موقع و با امکانات صفر راه‌اندازی شد. زمانی که برخی کارتون‌ها و انیمیشن‌ها را از کنار خیابان برای کودکان خود تهیه می‌کردند و حالا این مشکل برای خانواده‌ها رفع شده است.
مخاطبان خارجی را در دست داریم
ضرغامی اعلام کرد: آی‌فیلم انگلیسی چند وقت دیگر افتتاح خواهد شد. ما مخاطبان خارج از کشور را با این شبکه در دست داریم.
ضرغامی افزود: ظرفیت ما در حوزه فرهنگی و به عنوان مثال در حوزه مستندسازی برای علاقه‌مندان فوق‌العاده است. گرچه حداقل امکاناتی می‌خواهد تا با سرمایه‌گذاری به تولید برسد. اما هم‌اکنون با وجود مشکلات، تولید انیمیشن را به 40 درصد رسانده‌ایم.
وی گفت: به نظر من ما به اندازه تریلی هستیم که رویش به اندازه یک وانت بار گذاشته‌اند. اگر دوبلورهای ما نتوانند در رادیو، شبکه نمایش و فیلم‌ها استعدادهای خود را بروز بدهند دشمن از طرق مختلف برای برنامه‌های مبتذل خود از آنها استفاده می‌کند. البته اکثر هنرمندان ما متعهد هستند و تمام تلاششان نیز خدمت به مردم است.
ساخت «سلمان فارسی» متوقف شده
ضرغامی در بخش دیگری از سخنانش به پروژه‌های جدید تلویزیون اشاره کرد و گفت: سریال سلمان فارسی که نقش ایرانیان را در مکتب اسلام به تصویر می‌کشد، متوقف است تا اعتباراتش تامین شود. همچنین پروژه خواجه نصیرالدین طوسی که منحصر‌به‌فرد است ولی اجازه کلید زدن نداده‌ام چون اعتبارات بالایی می‌خواهد و چند ماه است کار می‌کنند. البته سازندگان پروژه‌های نوروزی به ما اعتماد دارند و منتظرند تا دستمزد خود را دریافت کنند.
ضرغامی با اشاره به بودجه سازمان صداوسیما بیان کرد: اعتبارات ریاست‌جمهوری برای صدا و سیما طی این سال‌ها خوب و به موقع بود و تا آنجا که در توان داشتند کمک کردند و این قابل ستایش است چراکه در سابق این کمک‌ها محدودتر بود. صرفه‌جویی‌ در برنامه ‌را در دستور کار داریم اما چشممان به آگهی‌های بازرگانی است و پول و یک یا چند میلیاردی که به دستمان می‌رسد را سریع به برنامه‌ساز و تهیه‌‌کنندگان می‌دهیم.
گفتنی است، علاوه بر راه‌اندازی دو شبکه تماشا و سلامت افتتاح ساختمان 12 اسفند‌ماه سازمان صداوسیما نیز یکی دیگر از افتتاحیه‌های دیروز بود.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

Latest Images

Trending Articles