Quantcast
Channel: صفحه ۸ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

8

$
0
0

بیانیه اعتراض‌آمیز کانون کارگردانان؛ سینما از مسیر خود خارج شده است

گروه فرهنگ- شورای مرکز کانون سینما ایران، شب نهم دی‌ماه جلسه‌ای تشکیل داد و هنرمندان در این جلسه درباره اوضاع روز سینمای ایران به بحث و گفت‌وگو پرداختند. همایون اسعدیان، رییس کانون کارگردانان سینمای ایران درباره این جلسه به ایلنا گفت:‌ «یکی از مسایلی که شب گذشته مطرح شد رفتارهای ضدصنفی تعدادی از اعضای کانون کارگردانان بود که کانون درباره آنها و در جلسات بعد تصمیم‌گیری می‌کند همچنین بیانیه‌ای درباره مسایل روز سینما و دیدگاه‌های کانون به صورت مبسوط صادر شد.
سعی می‌کنیم خود ما پیگیر این جلسات و برگزاری آنها باشیم و این جلسات را برگزار کنیم.» کانون کارگردانان در بیانیه‌ای که پس از این جلسه آن را منتشر کردند، با اشاره به اوضاع نابسامان این روزهای سینمای ایران، اعتراض‌های خود به مشکلات به وجود آمده برای صنوف و خانه سینما را بیان کردند. بخش‌هایی از متن این بیانیه را در ادامه می‌خوانید: «... سینما امروز در سراشیبی قرار گرفته و روزی نیست که با مانعی جدید روبه‌رو نگردد. کسانی که با شعار ریل‌گذاری تازه برای قطار سینمای ایران پا به میدان گذاشتند در خوش‌بینانه‌ترین حالت‌ از سر ناآگاهی مسیری را در پیش گرفتند که اگر هر چه زودتر چاره‌ای اندیشه نشود، قطاری باقی نمی‌ماند که نیازی به ریل‌گذاری باشد. شعار شفاف‌سازی و مبارزه با شاه‌نشینان و رانت خواران تنها سپری بود برای رانت‌خواران جدید، انبوهی از پروژه‌های فاخر!! و نازل تولید شده در دفاتر نزدیکان به قدرت، گواه مدعای ماست. انحلال تنها نهاد صنفی اهالی سینمای ایران و تولید صنوف دست‌ساز، تنها و تنها سینمای ایران را چندپاره کرد و دریغ از یک شعار وحدت‌طلبانه که گویا برای آقایان این آشفتگی بهترین بستر برای اجرای ریل‌گذاری‌شان بود.
در شرایطی که از مدت‌ها پیش هشدارهای دلسوزان در رابطه با شرایط بحرانی سینما به دفعات به مسوولین گوشزد می‌گردید، متاسفانه هر بار با برچسب نخ نمای سیاه‌نمایی با آن برخورد می‌شد و نوید روزهای آفتابی و پر‌رونق ورد زبانشان بود‌ و در این راه از ارایه آمارهای جعلی و غیرمستند نیز ابایی نداشتند. اگر چه از فروردین‌ماه امسال پیش‌بینی دلسوزان به واقعیت تبدیل شد و سینمای ایران را در گردابی فرو برد اما افسوس که حتی در این شرایط نیز همچنان به فرافکنی و رویارویی مشغولند و نوید روزهای خوش آینده را می‌دهند.
در روزگاری که بحران اقتصادی گریبان بسیاری از اهالی نجیب سینمای ایران را گرفته و روز‌به‌روز بر شدت آن افزوده می‌گردد، هنگامی که سینما در همه عرصه‌ها اعم از تولید، توزیع و نمایش با معضلات بسیاری دست به گریبان است مسوولان دست ما را به علامت تسلیم بالا آورده‌اند و تنها از پس پنجره‌های ساختمان بهارستان به نظاره مشغولند.
سوء‌تدبیر در اکران نوروزی و پیامدهای ناشی از آن، عملا چرخه اکران را از مسیر طبیعی خود خارج کرده. در این میان مسوولان شورای صنفی اکران که در واقع بازوهای اجرایی مسوولان سینمایی می‌باشند و مجری سیاست‌های آنان دست به تسویه حساب‌های شخصی زده و با صدور بیانیه‌های عجیب و غریب هر روز آتش این بحران را شعله‌ورتر می‌سازند. در این اوضاع آشفته عملا بسیاری از اکران فیلم‌هایشان صرفنظر کرده‌اند. سینماهای کشور در حال زیان‌دهی و بسیاری درمعرض تعطیلی است...‌.»
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است:‌ «کانون کارگردانان سینمای ایران، همچنان بر باور همیشگی خود پافشاری می‌کند که تا زمانی که مسوولان سینمایی بر سیاست تفرقه‌افکنانه خود میان اهالی سینما پافشاری می کنند و تا وقتی که خود به نقد منصفانه عملکرد چند ساله‌شان نپردازند و همچنان نقد دلسوزانه اهالی سینما را با ترفندهای کهنه ازجمله سیاه‌نمایی پاسخ گویند، عملا روز به روز خود را تنهاتر خواهند یافت همچون فرمانده‌ای که لشگرش به او پشت کرده‌اند.
معضلات سینمای ایران تنها و تنها از طریق ایجاد فضای گفت‌و‌گوی محترمانه و برابر بین مسوولان و اهالی سینما قابل حل است و بس... اگر مسوولان سینما همچنان بر فاصله‌گذاری خود با صنوف سینمایی پافشاری کنند ما پیشنهاد می‌کنیم که هر چه زودتر نشستی بین صنوف سینمایی ازجمله کانون کارگردانان، شورای عالی تهیه‌کنندگان، انجمن سینماداران (هر سه تشکل) و کلیه دلسوزان سینمای ایران که حتی خارج از صنوف حضور دارند برگزار گردد تا راهکارهای کوتاه‌مدت و برنامه‌ای آینده نگر طراحی گردد... از همه دلسوزان سینما می‌خواهیم که با کنار گذاشتن اختلافات مقطعی پا به میدان بگذارند که در این شرایط هرگونه ساده‌نگری و سهل‌انگاری باعث تاسف در آینده‌ای نزدیک خواهد بود که به ضرر کلیت سینمای ایران است.»

کتاب‌های پرفروش آمریکا
جان گریشام همچنان صدرنشین است
در هفته‌ای که گذشت کتاب تازه‌ای به لیست پرفروش‌های آمریکا اضافه نشد و آثار هفته پیش در رده‌های مختلف جدول جابه‌جا شدند.
به گزارش نیویورک‌تایمز، جان گریشام برای دومین هفته پیاپی با کتاب «قاچاقچی»، صدرنشین این جدول شد. این اثر توسط انتشارات دابلدی به بازار آمده و درباره قتل پنجمین قاضی فدرال است. کلید حل این معما تنها در دست وکیلی است که در زندان به سر می‌برد و در ازای آزادی‌ حاضر می‌شود برای یافتن قاتل کمک کند ولی ماجرا به این سادگی‌ها هم نیست...
 پس از 29 هفته حضور، جایگاه «دختر گمشده» نسبت به هفته قبل تغییری نکرد و باز هم دومین کتاب هفته شد. «گیلان فلین» با کمک موسسه نشر کراون این اثر را منتشر کرده و در آن «ایمی» در مراسم سالگرد ازدواجش ناپدید می‌شود و انگشت اتهام به سوی همسرش «نیک» نشانه می‌رود.
سومین کتاب این فهرست هم جایگاه هفته گذشته خود را حفظ کرده و به این ترتیب «بر دار تهدید» به قلم تام کلانسی و مارک گرانی، باز هم سوم شد. در این کتاب که توسط انتشارات پوتنام روانه بازار نشر شده است، چین برای حمله به تایوان نقشه کشیده و تهدیدی بزرگ برای این کشور محسوب می‌شود. اینجاست که «جک راین» وارد می‌شود تا این توطئه را خنثی کند و...
‌جیمز پترسون‌ با کمک انتشارات لیتل براون، کتاب «کریسمس مبارک، الکس کراس» را راهی بازار کرده که این بار چهارمین اثر هفته شد. در این کتاب، الکس کراس کارآگاهی است که هنگام کریسمس با گروگانگیری و تروریسم مواجه می‌شود. «خلاء ناگهانی» به قلم جی‌کی‌رولینگ و «19 ساله بدنام» نوشته ‌ژانت ایوانویچ‌ هم جایگاه پنجم و ششم را به خود اختصاص دادند.
«فراموش شده» که هفته قبل پنجمین کتاب هفته بود، این بار هفتم شد. ‌دیوید بالداچی‌ در این اثر که آن را توسط انتشارات گراندسنترال منتشر کرده، ماجرای جان پالر کارآگاه نظامی را به تصویر می‌کشد که مرگ اسرارآمیز عمه‌اش را در فلوریدا دنبال می‌کند و...
«تقاطع‌ها» نوشته ‌دابلیو ام. پال یانگ‌ که با انتشارات فیت وردز راهی بازار نشر شده، این بار هشتمین کتاب هفته شد درحالی که هفته قبل در رده شانزدهم قرار داشت. در این کتاب یک تاجر به کما می‌رود و وقتی به هوش می‌آید ادعا می‌کند با عیسی مسیح ملاقات کرده و...
«میچ آلبوم» هم که هفته گذشته شانزدهمین نویسنده برتر هفته بود، این بار به جمع 10 کتاب برتر هفته بازگشت و با کتاب «نگهدارنده زمان» نهمین نویسنده برتر هفته شد. این اثر که توسط انتشارات ‌هایپریون منتشر شده، افسانه‌ای شیرین را درباره مخترع نخستین ساعت جهان نقل می‌کند. مخترع ساعت پس از قرن‌ها دوباره به جهان هستی باز می‌گردد و...
«12 قبیله‌هاتی» اثر آیانا ماتیس نیز همچون هفته گذشته دهمین کتاب هفته شد. در این کتاب که توسط انتشارات ناپف منتشر شده، ماجرای هتی شفرد، دختر 15 ساله آفریقایی- آمریکایی نقل می‌‌شود که در سال 1923 به سودای زندگی بهتر، از جورجیا به فیلادلفیا مهاجرت می‌کند ولی با ازدواجش، درگیر یک زندگی سخت و پرمشقت می‌شود و....

 

نمایش‌هایی که به جشنواره تئاتر فجر راه یافتند
گروه فرهنگ- سی و یکمین دوره جشنواره تئاتر فجر، همزمان با سی و یکمین جشنواره فیلم فجر آغاز خواهد شد. بنابراین‌ دبیرخانه این جشنواره بعد از بررسی 120 اثری که به مرحله انتخاب آثار راه پیدا کرده بودند، اسامی 57 اثر نمایشی را برای شرکت در بخش نمایش‌های صحنه‌ای این جشنواره اعلام کرد. جشنواره تئاتر فجر شامل بخش‌های نگاه تازه، تجربه‌های نو و ایران است. آثاری که در ادامه می‌آیند، آثاری هستند که دبیرخانه جشنواره آنها را برای شرکت نهایی در این بخش‌ها معرفی کرده است:
الف: آثار بخش نگاه تازه:
1- تولد یک پروانه‌، نویسنده و کارگردان‌: عامر مسافر آستانه
2- جنون سرعت‌، نویسنده: نوید جهانزاده‌، کارگردان: نوید جهانزاده- غزاله رشیدی
3- خشت خام خانه، نویسنده: علی اصغری، کارگردان: زری کریمی
4- دور برگردان‌، نویسنده و کارگردان: عارفه عنایتی
5- زمان لرزه‌، نویسنده: اصغر گروسی، کارگردان: مهدی صباغی
6- سیزده، نویسنده: سیاوش پاک راه، کارگردان: روزبه سجادی حسینی
7- عمو قاتل و برادران، نویسنده و کارگردان: شیرین نظری
8- من از ارتفاع می‌ترسم، نویسنده و کارگردان‌: احسان اکبرنژاد
9- هیچ‌کس، نویسنده و کارگردان: رویا افشار
10- وقتی دنیا سبز بود، نویسنده: سام شپارد-
 (مترجم: پگاه فردیار)، کارگردان: محمد بنان
ب: آثار بخش تجربه‌های نو:
11- ابرهای باران‌زا، نویسنده: علی حاتمی‌نژاد، کارگردان: مانلی حسین‌پور
12- آمینون، نویسنده: امیر شفیعی، کارگردان: مرتضی آقا حسینی
13- تب، نویسنده و کارگردان: حمید شریف‌زاده
14- دعوت به یک مهمانی سوال، نویسنده و کارگردان: رسول نقوی
15- دومینوی الهی، نویسنده و کارگردان: مهدی امین لاری
16- رابینسون کروزوئه، نویسنده: حمیدرضا نعیمی، کارگردان: میلاد نیک‌آبادی
17- رویاها، نویسنده و کارگردان: علی مقتصدی، کرج
18- ساعت بی‌عقربه، نویسنده: فرزانه سهیلی، کارگردان: سمانه زندی‌نژاد
19- شب به خیر کوچولو، نویسنده: حسن عابدی، کارگردان: فرشاد منظوفی‌نیا
20- لامپ، نویسنده و کارگردان: سیاوش پاک راه
21- مثل آب برای شکلات، نویسنده و کارگردان: ابراهیم پشت کوهی، ابوموسی
22- مکبث، اقتباس: ملودی آرام‌نیا، کارگردان: ملودی آرام‌نیا
23- هفت خوان، نویسنده و کارگردان: پیام عزیزی
ج: آثار بخش ایران‌‌
24- آخرین حکایت فرهاد، نویسنده: مهدی میر باقری، کارگردان: علی‌اصغر راسخ‌راد
25- آرش کمانگیر، نویسنده و کارگردان: مسعود دلخواه
26- افسون بر تخت نشستن ماکان تیره‌بخت، نویسنده و کارگردان: سعید شهریار، یزد
27- آن سُم‌ها سرگذشتمان نبشت، نویسنده و کارگردان: خسرو امیری
28- بن‌بست هنرمند پلاک 8، نویسنده و کارگردان‌: مالک حدپور سراج
29- بیوه‌های غمگین سالار جنگ، نویسنده: محمد امیر یار‌‌احمدی، کارگردان: شهاب‌الدین حسین‌پور
30- پوتین‌های عمو بابا، نویسنده و کارگردان: شهرام کرمی
31- پینوکیو دروغ بگو، نویسنده: فرهاد نقدعلی، کارگردان: فرهاد تجویدی
32- تعزیه اشباح بر دریای پارس، نویسنده: حسین زارعی، کارگردان: حیدر مظفری، بوشهر
33- تکیه بر دیوار نمناک، نویسنده و کارگردان: غلامحسین دولت‌آبادی
34- داستان ناتمام، نویسنده: محمد منعم، کارگردان: بهنام علی‌بخش
35- راکب، نویسنده: جمشید خانیان، کارگردان:
کوروش زارعی
36- رام کردن زن سرکش، نویسنده و کارگردان:
 مریم کاظمی
37- رستاخیز غریب، نویسنده و کارگردان:
خیرالله تقیانی‌پور
38- روز سیاوش، نویسنده و کارگردان:
شکر‌خدا گودرزی
39- زمستان در آتش، نویسنده : مهدی میرباقری، کارگردان: حسن سرچاهی، شاهرود
40- سایه‌ها و باد، نویسنده و کارگردان: فریدون ولایی، مراغه
41- سیاحتنامه چاکردوله دوم، نویسنده و کارگردان: فرهاد نقد‌علی
42- سیزده، نویسنده: عباس عبدالله‌زاده، کارگردان: تینو صا‌لحی
43- طعم آلوی جنگلی، نویسنده و کارگردان: نوشین تبریزی
44- فولاد هرگز زنگ نمی‌زند، نویسنده: سیروس همتی، کارگردان: رویا کاکاخانی
45- قرار، نویسنده و کارگردان: سیامک احصایی
46- کابوس وقتی کاپوچینو تمام می‌شود، نویسنده و کارگردان: میلاد اکبرنژاد
47- کهنه‌سرباز، نویسنده و کارگردان: علی‌محمد رادمنش
48- مرخصی برای چند روز، نویسنده و کارگردان: رئوف دشتی، مشهد
49- مرد مقابل، نویسنده: ‌هاله مشتاقی‌نیا، کارگردان: سیما تیرانداز
50- مرکب‌خوانی و ارکستر مردگان، نویسنده: حمید‌رضا نعیمی، کارگردان: محمودرضا رحیمی
51- من پانزده سال گریه نکردم، نویسنده و کارگردان: سید‌علی موسویان
52- نقد و بررسی فحش و کتک با نگاهی به اونجا تا اینجا، نویسنده و کارگردان: کاوه مهدوی
53- ننه دلاور بیرون پشت در، نویسنده و کارگردان: سجاد افشاریان
54- نیلوفر مرداب، نویسنده: ترانه برومند، کارگردان: برکه فروتن
55- الهه، نویسنده: سیروس همتی، کارگردان:
جلال خباز
56- هوراشیو تردید نکن، نویسنده: سعید‌هاشمی‌پور، کارگردان: عباس اقسامی
57- وقتی وودی آلن مادام بوواری را ترجیح می‌دهد، نویسنده: سجاد افشاریان، کارگردان: عاطفه تهرانی
آثار راه‌یافته به مسابقه ایران و بین‌الملل جشنواره پس از بررسی مجدد از میان آثار بخش‌های مختلف جشنواره‌ اعلام خواهد شد.

 

مشکلات سینما آزادی جزیی است
ایسنا- سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت که این شورا‌ تحریم سینما «آزادی» را برداشته و حواله‌های اکرانش را صادر کرده است اما هنوز برخی صنوف با آن سینما مشکلاتی دارند که در حال حل شدن است.
حبیب کاوش در پاسخ به پرسشی درباره سرانجام دستور وزیر ارشاد به شورای صنفی نمایش برای لغو تحریم سینما «آزادی»‌ بیان کرد: من این موضوع را تایید می‌کنم که آقای وزیر به ما دستور دادند که تحریم سینما «آزادی» برداشته شود. شورای صنفی نمایش هم تحریم‌ها را از این سینما برداشت و حتی حواله‌های اکرانش هم صادر شد.وی در عین حال خاطرنشان کرد: اکنون شورای صنفی نمایش مشکلی با اکران فیلم‌ها در سینما «آزادی» ندارد اما برخی از صنوف مانند جامعه صنفی تهیه‌کنندگان، انجمن سینماداران و کانون پخش‌کنندگان با سینما «آزادی» مشکلاتی دارند که به قول آقای وزیر در یکی از مصاحبه‌هایشان، این مشکلات در حال حل شدن است.سخنگوی شورای صنفی نمایش در پایان مجددا تاکید کرد که این شورا‌ هیچ مشکلی با اکران فیلم‌ها در سینما «آزادی» ندارد و مسوولان این سینما باید با چند صنفی که اکنون با آنها مشکل دارند مسایلشان را حل کنند.

مجموعه شعر تازه‌ سیدعلی صالحی منتشر شد
ایسنا- مجموعه شعر تازه‌ای از سیدعلی صالحی منتشر شد.
شعر «چند رویا مانده تا طلوع رنگین‌کمان» سروده سیدعلی صالحی از سوی نشر زاوش به چاپ رسیده است. به گفته شاعر، این مجموعه‌ دربرگیرنده شعر‌های سال‌های 88 و 89 و حدود 120 صفحه است.
کتاب‌های «ردپای برف، تا بلوغ کامل گل سرخ» (انتشارات نگاه) و «زیارت‌نامه مرغ سحر و همخوانی دختران خردادماه» (نشر چشمه) از آخرین آثار منتشرشده سیدعلی صالحی هستند.
«گزینه اشعار» این شاعر در دو قطع رقعی و جیبی نیز به تازگی از سوی انتشارات مروارید به چاپ هفتم رسیده است. همچنین جلد سوم از «مجموعه اشعار» صالحی (هزار صفحه سوم) مدتی است از سوی موسسه انتشاراتی نگاه به بازار کتاب آمده‌ است. جلد اول این مجموعه به زودی به چاپ پنجم می‌رسد. جلد دوم نیز به چاپ سوم رسیده است.انیس آخر همین هفته می‌آید، ما نباید بمیریم رویاها بی‌مادر می‌شوند، از آوازهای کولیان اهوازی، منظومه‌ها، لیالی‌ها، عاشق شدن در دی‌ماه مردن به وقت شهریور، دیر آمدی ری‌را، نامه‌ها، چیدن محبوبه‌های شب، دعای زنی در راه که تنها می‌رفت، یوماآنادا و قمری غمخوار در شامگاه خزانی از دیگر مجموعه‌های شعر منتشرشده سیدعلی صالحی هستند.

سه فیلم و پنج مستند حوزه هنری  در جشنواره فجر
مهر- فرخنده‌کیش، مدیر امور فرهنگی و تولید سازمان توسعه سینمایی سوره از پرکردن فرم حضور در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر برای سه فیلم بلند سینمایی و پنج فیلم مستند از تولیدات حوزه هنری خبر داد.
مدیر امور فرهنگی و تولید سازمان توسعه سینمایی سوره درباره حضور محصولات سینمایی حوزه هنری در جشنواره فیلم فجر گفت: حوزه هنری سه فیلم بلند داستانی و پنج فیلم مستند را به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر ارسال کرده است و مابقی فیلم‌ها را به دلیل اینکه هنوز کامل نشده‌اند یا اینکه در ارزیابی‌های انجام شده حس کردیم که کیفیت مطلوب را ندارند‌ به جشنواره نفرستادیم.
وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به فیلم‌های بلند داستانی که به جشنواره ارسال شده است، گفت: دو اثر از فیلم‌های بلند داستانی متعلق به کارگردان‌های فیلم اولی است؛ «تاج محل» ساخته دانش اقبال‌شاوی و «خسته نباشید» ساخته محسن قرائی. همچنین فیلم «حوض نقاشی» ساخته مازیار میری از دیگر فیلم‌های بلند سینمایی محصول حوزه هنری است.
این مدیر سینمایی در ادامه افزود: پیشنهاد رضا میرکریمی درباره فیلم‌های خسته نباشید و تاج محل که تهیه کنندگی آنها را بر عهده دارد این بود که نگاه فرهنگی و بومی در آنها غالب باشد بنابراین در فیلم «تاج محل» با توجه به فرهنگ بومی خوزستان و با محوریت خانواده، داستان مرد 60 ساله‌ای که در آبادان زندگی می‌کند، تصویر می‌شود. این مرد انسان مذهبی و متدینی است و کارهایی انجام می‌دهد که تاثیر خوبی بر شاکله کلی خانواده می‌گذارد.
وی در ادامه افزود: داستان فیلم «خسته نباشید» هم ماجرای یک زوج جهانگرد است که با سفر به ایران، سحر دختر ایرانی آنها با فرهنگ جدید و جذابی آشنا می‌شود که در منش این زوج تاثیر می‌گذارد. این فیلم نیم‌نگاهی به حوزه میراث فرهنگی ایرانی و اسلامی دارد.

اکران آزمایشی «آقای الف» انجام شد
سینماپرس- اکران آزمایشی نخستین فیلم سینمایی ایران به کارگردانی «علی عطشانی» با موفقیت انجام شد.
اکران نسخه دیجیتال نخستین فیلم سه بعدی ایران «آقای الف» به کارگردانی علی عطشانی جمعه شب در تالار ایوان شمس با حضور: کارگردان، شرفی‌کیا تهیه کننده، مجری طرح و طراح سه بعدی فیلم و تنی چند از تکنسین‌های پخش سه بعدی سینماهای ایران با موفقیت صورت گرفت. این فیلم برای بازبینی توسط هیات انتخاب سی و یکمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.
آقای الف نخستین فیلم سه بعدی ایران است که با استفاده از تکنولوژی پارالاکس شوتینگ داخل و با استفاده از دستگاه‌های داخل و با فرمول انحصاری تولید شده است.آقای الف در جشنواره فیلم فجر به عنوان نخستین فیلم سه بعدی تاریخ سینمای ایران رونمایی می‌شود.

تمدید نمایش سفر زمستانی  و یک داستان بی‌ربط‎
گروه فرهنگ- اجرای نمایش سفر زمستانی و یک داستان بی‌ربط که از 20 آذر ماه اجرای خود را در کافه تریای چهارسو مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده‌ به دلیل استقبال گسترده مخاطبان تا 22 دی‌ماه تمدید شد. این نمایش به نویسندگی سروش قائمیان، کارگردانی سما موسوی و با بازی ندا جبرئیلی، مونا احمدی و پدرام شریفی پیش از این در سیزدهمین جشنواره تئاتر تجربه شرکت کرده بود که موفق به اخذ جوایز متعدد این جشنواره شامل تندیس بهترین بازیگر زن، تندیس بهترین کارگردانی، تندیس بهترین نمایشنامه و به عنوان کار برگزیده بخش ویژه این جشنواره انتخاب شد.
این نمایش همچنین مورد استقبال قابل توجه هنرمندان قرار گرفت. اصغر همت، هوشنگ قوانلو، خسرو احمدی و پیام دهکردی از جمله هنرمندانی هستند که تاکنون به تماشای این نمایش نشسته‌اند. همچنین محمد چرمشیر، ناصح کامکاری، حسام نورانی، امید بنکدار، کیوان علی محمدی، سعید اسدی، جواد نمکی، افشین‌هاشمی و سجاد افشاریان از جمله هنرمندانی هستند که از اجرای پیشین این نمایش دیدن کرده‌اند.این نمایش هر روز بجز شنبه‌ها ساعت 17 در کافه تریای چهارسو مجموعه تئاترشهر به روی صحنه می‌رود.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

Latest Images

Trending Articles



Latest Images