Quantcast
Channel: صفحه ۸ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

8

$
0
0

درباره نمایش «21 بار مردن در 30 روز»: حسرت عشق‌های از دست رفته

سوزن ته‌گردهای حسادت دلسوزانه را تنها با سنجاق کردن آنها بر تن حسرت‌ها و عقده‌های ناگشوده می‌توان زنده نگه داشت‌. حسرت‌ها و عقده‌هایی که مسیر شکل‌گیری آن، هم هشداری می‌شود بر ساده‌لوحی‌های دوران جوانی و انفعال حاکم بر آن و هم یورشی عصیانگرانه به سمت فراموشی‌.
ماجرای «21 بار مردن در 30 روز» از ملاقاتی دو نفره آغاز می‌شود‌ جایی که تقابل کنشگری‌های پرخاشگرانه و واکنش‌های منفعلانه شکل می‌گیرد؛ تقابل زنی که اولین تجربه رابطه عاشقانه خود را با یک فاجعه آغاز می‌کند و دختری که به نظر با نوعی مسامحه و بی‌تجربگی، دلباختگی کوتاه مدتش را عشقی ابدی می‌پندارد و در اینجاست که تجربه تلخ زن به نوعی آغازگر یک تاریخ نگاری شخصی شده و روایتگر روابط زودگذر و دقیقا سه هفته‌ای (همچون وسواس‌های روانی زن به دستمال رول و دستمال کشیدن روی نقطه‌ای خاص) او می‌گردد که با افسونی فعال و محسور‌کننده، دخترک جوان را به آینه تمام نمای خود بدل می‌سازد؛ آینه‌ای که حس ترحم زن را به شکلی نهان برمی‌انگیزاند و از سوی دیگر در ظاهر حسی از حسادت را بروز می‌دهد که از حرصش به نظر هر لحظه قصد شکستن آن را در سر می‌پروراند از طرف دیگر این رویارویی، تلاقی آینده و گذشته است‌ گذشته‌ای که همچون فانوس، آینده مبهم دختر را برایش روشن می‌سازد‌.
زن در کش و قوس این دیدار تقریبا یک ساعته با رفتار سادیستی خود دست به بازجویی از دختر زده و او را آماج سوالات پشت‌سر هم خود قرار می‌دهد و جالب اینجاست که تیغ تیز آن تنها به سمت دختر نیست بلکه در ورای ظاهر ماجرا، خودش را نیز به بازخواست می‌کشاند تا از اتفاقات سالیان گذشته‌اش حساب بکشد‌. در جایی از همین سلسله پرسش‌ها او از دختر در مورد درس کلاس امروز می‌پرسد و او در پاسخ به «گذشته استمراری» اشاره می‌کند‌. زن با بیانی کوتاه نفرت خود را از این فعل ابراز می‌دارد («گذشته استمراری! همون چیزی که ازش متنفرم») و این تنفر بیش از آنکه به خود قاعده دستوری و کلامی آن بستگی داشته باشد بیشتر بر معنای ظاهری آن تکیه دارد‌ در واقع زن انزجار خود را از استمرار و تکراری اعلام می‌کند که از گذشته تا به حال برای او در حال وقوع بوده و این استمرار همچون چرخ دوار از زمان گذشته زن به سوی زمان حال دختر در حرکت است تا او را نیز به قهقرایی تجربه شده در زمان آینده بکشاند‌.
این پرسش‌ها و پاسخ‌ها زمینه‌ای برای یک اتفاق سوررئال را فراهم می‌آورد و آن توقف زمان و پخش موسیقی به همراه رقص دختر است‌ این اتفاق در حقیقت نقطه عطف ماجرای این دو بوده و دربرگیرنده معانی مختلفی است؛ چنین اتفاقی به مثابه نوعی مناسک روحانی از آمادگی اوست برای پس دادن آزمونی دشوار و می‌تواند آرامشی جنون‌آمیز باشد پیش از توفانی که در انتظارش است‌. از سوی دیگر آثار رفتار سادیسمی و افسارگسیخته زن است که توانسته در روح دختر تجلی پیدا کند و آن را تحت کنترل بگیرد از اینجا به بعد است که روان این عروسک دیگر قادر نیست منطق موجه پیشین خود را حفظ کند و او نیز تا حدودی به همان پرخاش‌ها (بیشتر کلامی) دست می‌زند که انگار زن از او انتظار دارد‌. در این رقص جای جنبش و بی‌تحرکی برای لحظاتی با کنشگری و انفعال عوض می‌شود‌.
در کل هدف زن از رفتار تند و تحریک‌کننده‌اش، ایجاد احساس بدبینی در دختری است که حالا دچار دگردیسی رفتاری شده، تا حدی از موضع انفعال خارج شده و مرعوب حاکمیت تهاجمی زن گردیده است با رسیدن به این مقصود توفانی که تقریبا از ابتدای نمایش انتظار می‌رفت به وقوع بپیوندد، زمان امتحانی سخت که زن آن را به شکلی متحیرکننده برای دخترک آماده کرده بود فرا می‌رسد؛ امتحانی که به ناگاه رخ می‌دهد و در سکون و سکوت او اوج می‌گیرد‌.
اینجاست که دختر مجددا به تکاپو می‌افتد و پرخاش نسبی‌اش او را به برزخ سرگشتی و ناگزیری رهنمون می‌سازد‌ این بار این تکاپو حاکی از وحشتش از دسیسه‌ای مهلک است که به نظر می‌آید زن برای انتقام از او تدارک دیده باشد‌. اما در انتها چیزی که در ظاهر نتیجه این آزمون دیده می‌شود، این است که دختر با سرخوردگی ملاقات را به پایان می‌برد و این احساس را القا می‌کند که نتوانسته به توفیقی دست یابد اما صدای زنگ‌های تلفن چیز
دیگری می‌گوید‌.
در انتها باید به چند نکته اشاره کرد: در دنیای حاکم بر «21 بار مردن در 30 روز»، مردها عامل اصلی تالمات و در عین حال تعلقات فکری شخصیت‌ها هستند و در طول نمایش آنها یک موجودیت یا به بیان بهتر متغیر ثابت ماجرا به حساب می‌آیند که به شکلی ضمنی به وجود آورنده این تقابل هستند‌.
یکی از ویژگی‌های مهم نمایش، طراحی صحنه بسیار عالی آن است که با نگرشی بسنده‌گرا (مینیمالیستی) شکل گرفته و همگی جزییات آن به نوعی در پیشبرد داستان مشارکت کرده و حتی نقشی حیاتی ایفا می‌کنند که نورپردازی خوب صحنه نیز در رسیدن به این هدف کمک‌کننده است‌.
نمایشنامه خوب سینا آذین در کنار کارگردانی قابل قبول صابر ابر هم قابل توجه است‌. نمایش توانسته با بهره‌گیری از دیالوگ‌هایی هوشمندانه و بازی‌های سنجیده به بیان حالات و احساسات این دو شخصیت (مهناز افشار و
ستاره پسیانی) بپردازد‌.
در کل «21 بار مردن در 30 روز» در کنار برخی نقیصه‌ها و برخی لفافه‌گویی‌ها و ابهاماتی که در طول داستان به چشم می‌خورد، اثری قابل تامل و در عین حال قابل
 احترام است‌.
پی نوشت: نمایش «21 بار مردن در 30 روز» تا 25 اسفند ماه هر شب ساعت 20:30 در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود‌.

 

ورودیه حافظیه 4 برابر شد
تا همین چند روز پیش برای رفتن به زیارتگه رندان جهان باید 500 تومان می‌پرداختید و حالا باید دو هزار تومان بپردازید‌. بلیت ورود به آرامگاه برای بازدیدکنندگان داخلی دو هزار تومان و برای گردشگران خارجی 15 هزار تومان اعلام شده است‌.
با تصویب نرخ مصوب بلیت آثار و بناهای تاریخی و افزایش چهار برابری، بسیاری از دوستداران میراث‌فرهنگی و دانشجویان هنر و معماری اعتراض کردند‌. به‌گفته این افراد نرخ مصوب به‌هیچ‌وجه منطقی نیست چراکه حافظیه تنها یک اثر تاریخی به‌شمار نمی‌رود تفرجگاه و زیارتگاه شیرازی‌هاست‌.
مهدی پارسایی، دبیر کانون معماری قوام‌الدین شیرازی در این رابطه به خبرگزاری میراث فرهنگی گفته است: «تعداد بسیاری از دانشجویان در رشته معماری و هنر و اعضای انجمن‌های دوستدار میرا‌ث ‌فرهنگی نسبت به گران شدن قیمت بلیت اماکن تاریخی اعتراض کردند.»
 به‌گفته وی، افزایش چهار برابری بلیت از 500 به دو هزار تومان برای هر نفر از گردشگر داخلی و سه هزار به 15 هزار برای گردشگر خارجی نه‌تنها منطقی نیست که غیرقابل توجیه است‌. آرامگاه حافظ برای شیرازی‌ها تنها یک مکان تاریخی به‌شمار نمی‌رود، زیارتگاهی است که مردم به‌طور مرتب به زیارت آن می‌روند‌.  پارسایی معتقد است، دانشجویان هنر و معماری در طول یک ترم شاید 10 بار به حافظیه بروند و این قیمت بلیت مناسب دانشجو نیست‌. این در حالی است که در دیگر کشورها دانشجویان رایگان از اماکن تاریخی بازدید می‌کنند‌.
بناها و محوطه‌هایی چون تخت‌جمشید، نیشاپور و فیروزآباد که خارج از شهر هستند و مخاطب آنها توریست و گردشگران فرهنگی هستند شاید این رقم منطقی به‌نظر می‌رسد اما این افزایش قیمت در حافظیه و سعدیه قابل توجیه نیست‌.
گفته می‌شود، افزایش نرخ بلیت اماکن تاریخی به سراسر کشور ابلاغ شده و این‌ در حالی‌ است که اگر یک خانواده پنج نفره بخواهد از فارس و بناهای آن دیدن کند نیازمند آن است که یک ‌ماه از حقوق ماهیانه‌اش را کنار بگذارد‌. هم‌اکنون بسیاری از انجمن‌های میراث‌فرهنگی و دانشجویان هنر و معماری نسبت به این موضوع اعتراض دارند‌.

 

جدیدترین اثر تصویری شجریان منتشر شدایسنا- جدیدترین آلبوم تصویری استاد آواز ایران از دیروز روانه بازار شد‌.
فیلم «کنسرت محمدرضا شجریان و گروه شهناز به سرپرستی مجید درخشانی» شامل اجراهای تصویری «رندان مست» و «مرغ خوشخوان» به کارگردانی محمدرضا هنرمند از سوی شرکت «دل‌آواز» منتشر شده ‌است‌.
محمدرضا شجریان که برای اجرای تور موسیقیایی «دلبر صنم» در خارج از ایران به‌سر می‌برد، طی پیامی از ملت ایران خواست که از کپی کردن این اثر جدید خودداری کنند‌.
استاد آواز ایران در ادامه تصریح کرد: «مردم ایران همواره حامی هنر و هنرمندان بود‌ه‌اند و از هموطنان عزیز خواهشمندم که برای حمایت از هنر موسیقی از دانلود و کپی کردن این دو آلبوم موسیقی خودداری کنند‌.»
بخش نخست این اثر تصویری «رندان مست» در دستگاه همایون است و شامل قطعات دیدار (آهنگساز: مجید درخشانی)، زنگ شتر (برگرفته از ردیف میرزا عبدالله)، ساز و آواز (غزل حافظ)، تصنیف چشم یاری (غزل حافظ، آهنگساز: محمدرضا شجریان، تنظیم: مجید درخشانی)، ادامه ساز و آواز (غزل حافظ)، تصنیف باد صبا (شعر: ملک‌الشعرای بهار، آهنگساز: حسام‌السلطنه مراد، تنظیم: مجید درخشانی)، آواز شوشتری (غزل سعدی )، چهار مضراب بیداد (آهنگساز: مجید درخشانی)، ساز و آواز (غزل سعدی)، تصنیف رندان مست (غزل مولانا، آهنگساز: مجید درخشانی) است‌.
بخش دوم این اثر «مرغ خوشخوان» ساخته محمدرضا شجریان و تنظیم مجید درخشانی در دستگاه شور است که شامل قطعات پیش درآمد شور (آهنگسازی محمدرضا شجریان/ تنظیم: مجید درخشانی)، ساز و آواز شور (غزل حافظ)، تصنیف پیام نسیم (غزل حافظ، آهنگساز: محمدرضا شجریان، تنظیم: مجید درخشانی)، ساز و آواز حجاز(غزل حافظ)، چهار مضراب شور (آهنگساز: محمدرضا شجریان، تنظیم: مجید درخشانی)، تکنوازی سه‌تار، ساز و آواز مثنوی ابوعطا (غزل مولانا)، ساز و آواز دشتستانی (دوبیتی‌های بابا طاهر)، تصنیف مرغ خوشخوان (غزل حافظ، آهنگساز: محمدرضا شجریان، تنظیم: مجید درخشانی)، تصنیف مرغ سحر (شعر: ملک‌شعرای بهار، آهنگساز: مرتضی نی‌داوود، تنظیم: مجید درخشانی) است‌.
آلبوم تصویری «کنسرت محمدرضا شجریان و گروه شهناز» متعلق به اجرای کنسرت تالار وزارت کشور است و آوا مشکاتیان به عنوان طراح گرافیک و علیرضا سلطانی به عنوان عکاس در این اثر حضور دارند‌.

 

جلد نهم کتاب «الحیاه» محمدرضا حکیمی منتشر می‌شود
جلد نهم کتاب «الحیاه» نوشته محمدرضا حکیمی تا پایان اسفند‌ماه سال‌جاری از سوی انتشارات «دلیل ما» منتشر می‌شود‌.
کتاب «الحیاه» از تالیفات ارزشمندی است که زیر نظر استاد «محمدرضا حکیمی» از اسطوره‌های دانش‌های شیعی تالیف شده و در دوره معاصر در تحقیقات اسلامی و تفکر شیعیان بسیار تاثیرگذار بوده است‌.
بسیاری از پایان‌نامه‌ها، مقالات علمی و کتب تخصصی پژوهشگران با توجه به مطالب این کتاب نوشته شده است همچنین «الحیاه» دایره‌المعارف اسلامی، علمی و پژوهشی است که روش زندگی فردی و اجتماعی آزاد و پیشرو را ترسیم می‌کند و انسان‌های سراسر جهان را به یک نظام مردمی شایسته فرا می‌خواند‌.
در سال‌های گذشته هشت جلد از این کتاب در موضوع عدالت، اقتصاد و نظام مبتنی بر اصول اسلامی منتشر شده است و هم‌اکنون جلد نهم در انتشارات «دلیل ما» مراحل چاپ را طی می‌کند‌.
علامه «محمدرضا حکیمی» در مجلد نهم «الحیاه» برای رسیدن به جامعه‌ای سالم در حکومتی الهی مباحثی در مورد حکومت اسلامی را مورد بررسی و کنکاش قرار داده است‌. این نویسنده معتقد است که اگر حکومت اسلامی درست شناخته نشود و ابعاد آن معلوم نگردد و مراقبت‌های لازم در جهت اجرای احکام آن انجام نگردد، ممکن است حاکمیت اسلامی در سیری دیگر حرکت کند‌.
در باب هجدهم از این مجلد حدود یکصد ویژگی حکومت صالح و اسلامی به استناد قرآن و حدیث آورده شده که در 10 فصل تدوین گشته است، برخی از فصول این باب عبارتند از ویژگی‌های انسانی، فرهنگی، حکومتی، حقوقی، اخلاقی، اجرایی، اقتصادی، اجتماعی و مردمی که در آنها ویژگی‌های لازم برای اجرای حکومت اسلامی بر پایه عدل و روابط متقابل و حکومت با مردم و مردم با حکومت آمده است‌. باب نوزدهم با عنوان ویژگی‌های حکومت فاسد در فصولی اعم از فسادهای عام، مبارزه با آگاهی، ضعف مدیریت، ‌نظام طبقاتی و مردم‌ستیزی تدوین شده است‌.
باب‌های بعدی کتاب در موضوع و ‌ویژگی‌های جامعه‌های فرهنگی صالح و فاسد، اصول بنیادین در جامعه‌های صالح، عوامل گسستن روابط اجتماعی است که در فصول متعدد با ذکر آیات و روایات به جزییات جامعه‌های صالح و فاسد پرداخته شده است‌.
در مقدمه کتاب «الحیاه» آمده است: حاکمیت دینی یک نوع خدمت است به معنای پشتیبانی و نزدیکی به مردم و حفظ منافع و مصالح دنیوی و اخروی آنها بنابراین از یک حکومت اسلامی یک مدیریت سالم و والای انسانی انتظار می‌رود تا به تربیت و فرهنگ‌سازی اهمیت ویژه بدهد‌.

 

نمایش فیلم کاغذ خروس نشان در کانادا
گروه فرهنگ- فیلم سینمایی «کاغذ خروس نشان» ساخته مریم میلانی که عرضه و حضور بین‌المللی آن توسط موسسه رسانه‌های تصویری انجام می‌پذیرد در شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودک «مونترال» کانادا نمایش داده شد‌.
به گزارش روابط‌عمومی موسسه رسانه‌های تصویری، شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودک «مونترال» کانادا از روز 12 اسفندماه با حضور 68 عنوان فیلم از 20 کشور جهان در شهر مونترال کار خود را آغاز کرد و تا 20 اسفندماه ادامه خواهد داشت‌.
این جشنواره شامل بخش‌هایی همچون بخش مسابقه اصلی، فیلم‌های کوتاه، فیلم‌های کلاسیک، پانوراما و‌.‌.‌. می‌باشد و فیلم سینمایی کاغذ خروس نشان در بخش غیررقابتی این جشنواره حضور دارد‌.
این فیلم در روز 14اسفند به نمایش گذاشته شد و سانس بعدی آن نیز در روز 19 اسفندماه است‌.
فیلم کاغذ خروس نشان که ششمین حضور بین‌المللی خود را طی شش ماه گذشته تجربه می‌کند، پس از اکران در جشنواره مونترال، راهی جشنواره فیلم کودک تورنتو می‌شود‌.
این فیلم در مورد سه کودک است که هریک خواسته‌ها و آرزوهای بزرگی در سر دارند و فیلمساز عشق ورزیدن آنها به خواسته‌هایشان و تلاششان را برای رسیدن به این آرزوها به تصویر می‌کشد‌.

هزار عنوان کتاب خارجی جدید در فروشگاه مرکزی شهر کتاب
گروه فرهنگ- آخرین نمایشگاه کتاب‌های خارجی فروشگاه مرکزی شهرکتاب در سال ۹۱ با هزار عنوان جدید در زمینه‌های ادبیات، فلسفه، هنر و صنایع‌دستی از دیروز آغاز به کار کرد‌.
این نمایشگاه دربرگیرنده آثار بزرگسال است که تاریخ چاپ آنها تا سال ۲۰۱۳ میلادی است و برخی از این کتاب‌ها برای اولین‌بار در ایران توزیع می‌شوند‌. از جمله این آثار می‌توان به کتاب «تاریخ ایران باستان»(Ancient Persia) نوشته آنا ونزن (Anna Vanzan) اشاره کرد که کتابی در قطع خشتی بزرگ، مصور و درباره یافته‌های ایران‌شناسی و باستان‌شناسی است‌ این کتاب را انتشارات وایت استار (White Star) در سال ۲۰۱۲ منتشر کرده است‌.
در آخرین نمایشگاه کتب خارجی این فروشگاه در سال ۹۱، آثاری با موضوعات ادبیات و رمان، هنر و صنایع‌دستی (انگلیسی زبان) و ادبیات و فلسفه (آلمانی زبان) عرضه خواهد شد‌.
علاقه‌مندان برای بازدید و تهیه آثار موردنظر خود می‌توانند از ۱۶ اسفند همه ‌روزه- از ساعت ۹ تا ۲۲- به شهرکتاب مرکزی مراجعه کنند‌.
 
«جانگو» پیشتاز نامزدهای جوایز ام‌تی‌وی
ایسنا- جدیدترین ساخته «کوئنتین تارانتینو» پیشتاز نامزدهای جوایز سینمایی «ام‌. تی‌. وی» 2013 شد‌.
نامزدهای جوایز سینمایی «ام‌. تی‌. وی» در بخش‌های گوناگون در حالی اعلام شد که فیلم‌های «جانگوی آزاد شده»، «تد»، ‌«کتابچه بارقه امید» و «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» بیشترین نامزدی را در بخش‌های گوناگون به دست آورند‌.
در بخش بهترین فیلم، «جانگوی آزاد شده»،‌ «کتابچه بارقه امید»، «تد»، «انتقام‌جویان» و «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» نامزد شد‌ه‌اند‌.
«آن‌هات‌وی»، «میلا کونیس»، «جنیفر لارنس»، «اما واتسون» و «ربل ویلسون» در بخش بهترین بازیگر زن از جوایز سینمایی «ام‌. تی‌. وی» نامزد کسب جایزه شدند‌. در بخش بهترین بازیگر مرد نیز «بن افلک»، «بردلی کوپر»، «دنیل دی لوییس» و «جیمی فاکس» رقابت خواهند کرد‌.
در بخش بهترین زوج بازیگری «لئوناردو دی‌کاپریو» و «ساموئل ال‌جکسون» برای بازی در فیلم «جانگوی آزاد شده»، «بردلی کوپر» و «جنیفر لارنس» برای «کتابچه بارقه امید»،‌«مارک والبرگ» و «ست مک فارلن» برای فیلم «تد» و همچنین «رابرت داونی» و «مارک رافالو» برای فیلم «انتقام‌جویان» چشم به جایزه دوخته‌اند‌.
برندگان جوایز سینمایی مردمی «ام‌. تی‌. وی» روز چهاردهم آوریل اعلام می‌شود‌. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به وب‌سایت تماشاخانه ایرانشهر مراجعه کنند (www.tamashakhaneh.ir/ticket) یا با شماره تلفن 09305373976 تماس بگیرند‌. بلیت «21 بار مردن در 30 روز» در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه برای دانشجویان تمام رشته‌های تحصیلی با تخفیف 25 درصد ارایه می‌شود‌.

«خنکای ختم خاطره» منتشر شد
ایسنا- نمایشنامه‌ «خنکای ختم خاطره» نوشته حمیدرضا آذرنگ انتشار یافت‌.
در یادداشت پشت جلد این کتاب آمده است: خنکای ختم خاطره در سال 88 به درخواست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نوشته و در همان سال توسط نیما دهقان کارگردانی شد و در مجموعه ایرانشهر به اجرا درآمد که با استقبال بی‌نظیر مخاطبان مواجه شد‌. این نمایشنامه پس از راهیابی به بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر موفق به کسب پنج جایزه از هفت جایزه بخش بین‌المللی جشنواره شد که از آن جمله کسب مقام اول نویسندگی برای نویسنده آن بوده است‌.»
نمایشنامه «خنکای ختم خاطره» در 56 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 2100 تومان در مجموعه کتاب‌های سیمرغ انتشارات امیرکبیر منتشر شده است‌.

تابور به جشنواره ترایبکا رفت
خبر آنلاین- فیلم سینمایی «تابور» به کارگردانی وحید وکیلی‌‌فر در دوازهمین دوره جشنواره فیلم ترایبکا در بخش دیدگاه‌ها روی پرده می‌رود.
برگزارکنندگان جشنواره ترایبکا در نیویورک روز سه‌شنبه اسامی فیلم‌های بخش مسابقه داستانی سینمای جهان، بخش مسابقه مستند سینمای جهان و همین‌طور بخش دیدگاه‌ها (Viewpoints) را اعلام کردند.
فیلم ایرانی «تابور» ساخته وحید وکیلی‌فر، فیلمساز کرمانشاهی یکی از 14 فیلم بلند داستانی بخش دیدگاه‌هاست که برای سومین سال برگزار می‌شود و به گفته برگزارکنندگان جشنواره به تازه‌ترین صداهای فیلم مستقل و مستند معاصر در سراسر دنیا اختصاص دارد. امسال هشت فیلم مستند نیز در این بخش به نمایش درمی‌آیند.
«تابور» با بازی محمد ربانی دومین فیلم بلند وکیلی‌‌فر پس از فیلم «گشر» است.در خلاصه داستان «تابور» آمده است: «و اکنون انسان بیش از پیش، همچون پدیده‌ای تنها و نوظهور در این جهان به خود می‌اندیشد و با بیم و امید، چشم‌اندازی غبارآلوده را به نظاره می‌نشیند که شاید تولدی دیگرگونه از تابور زمین یابد و مرهمی، نوازشی و گهواره‌ای در راه باشد.» تابور  پیش از این در جشنواره‌های سینمایی مختلف مانند مونترال، تسالونیکی، پوسان، بمبئی، مراکش، دوبی و روتردام حضور داشته و جوایزی هم دریافت کرده است.این فیلم اخیرا در بخش جشنواره جشنواره‌های بخش بین‌المللی سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و برای اولین بار در آمریکای شمالی در ترایبکا روی پرده می‌رود.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1554

Trending Articles